Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajansspor.com La Vita è Bella
e523 Tactiek e3f
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
5 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 76.3
very good Schieten brilliant
average Passen outstanding
adequate Verdedigen incredible


2e minuut.
Salvà passt de bal met de wreef. Flausino rent richting de bal. Flausino geeft een hoge lob. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức schiet op doel. Telateş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Phương Đức kopt de bal weg. Arora rent richting de bal. Arora haalt uit met een fantastische trap. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arora rent richting de bal. Arora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 0:1

5e minuut.
Çekiç rent richting de bal. Çekiç met een sublieme pass. Daar is Mardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arora rent richting de bal. Arora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mavi is nu in balbezit. Mavi passt de bal in één keer door. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Flausino probeert de bal aan de voet te houden. Flausino passt de bal in één keer door. Salvà rent richting de bal. Salvà geeft een hoge lob. Arora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Altınçağ kopt de bal weg. Mavi is nu in balbezit. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ajansspor.com - La Vita è Bella 1:1

25e minuut.
Flausino kopt de bal weg. Daar is Türkkorkmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavi speelt de bal door. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. TatorgiyevNusiqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. Salvà rent richting de bal. Salvà geeft een lange en hoge pass. Phương Đức maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arora is nu in balbezit. Arora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 1:2

31e minuut.
Salvà rent richting de bal. Salvà geeft een lange en hoge pass. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Telateş probeert naar een medespeler te passen. Paulou kopt de bal weg. Türkkorkmaz speelt de bal door. Arora controleert de bal met de borst. Arora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Paulou rent richting de bal. Paulou geeft een hoge lob. Kalita kopt de bal weg. Flausino geeft een hoge lob. Phương Đức springt en kopt de bal. Telateş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arora is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salvà neemt de hoekschop. Arora krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Telateş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi probeert naar een medespeler te passen. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ajansspor.com - La Vita è Bella 2:2

42e minuut.
Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz speelt de bal door. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora geeft een hoge lob. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 2:3

43e minuut.
Salvà is nu in balbezit. Salvà geeft een lange en hoge pass. Phương Đức kopt de bal weg. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Arora maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kret komt het veld opgelopen. Couto komt het veld opgelopen. Peuralahti komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Paulou geeft de bal voor. Arora kopt de bal weg. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret haalt uit met een fantastische trap. Telateş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 83%, La Vita è Bella 17%.
ajansspor.com - La Vita è Bella 2:4

48e minuut.
Flausino geeft een hoge lob. Kret kopt de bal weg. Arora is nu in balbezit. Arora schiet op doel. Telateş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 2:5

52e minuut.
Mavi rent richting de bal. Mavi passt de bal zonder na te denken. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:5

54e minuut.
Kret is nu in balbezit. Kret passt de bal in één keer door. Arora is nu in balbezit. Arora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi passt de bal zonder na te denken. Arora rent richting de bal. Arora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:6

58e minuut.
Gierejkiewicz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pişkin passt de bal in één keer door. İlkateş met een sublieme pass. Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvà geeft een lange en hoge pass. Gierejkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Flausino kopt de bal weg. İlkateş geeft een hoge lob. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:7

62e minuut.
Couto probeert de bal aan de voet te houden. Couto geeft de bal voor. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:8

63e minuut.
Sarıkırmızı speelt de bal door. Flausino met een sublieme pass. Salvà is nu in balbezit. Salvà geeft de bal voor. Gierejkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Paulou rent richting de bal. Paulou geeft een lange en hoge pass. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kret passt de bal zonder na te denken. Flausino speelt de bal door. Klungelig pakt İlkateş de bal. İlkateş geeft de bal voor. Kret springt en kopt de bal. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Salvà rent richting de bal. Salvà geeft een hoge lob. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ... Telateş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel. Paal! Gierejkiewicz geeft de bal voor. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret draait met de bal, schiet en ... Telateş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:9

78e minuut.
Sarıkırmızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret onderschept slim de pass. Kret passt de bal zonder na te denken. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalita met een harde bal richting middenveld. Flausino kopt de bal weg. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Gierejkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Salvà de bal. Salvà geeft de bal voor. Kret is nu in balbezit. Kret haalt uit met een fantastische trap. Telateş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:10

86e minuut.
İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş passt de bal in één keer door. Salvà rent richting de bal. Salvà geeft een lange en hoge pass. Kret maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:11

88e minuut.
Kret rent richting de bal. Kret geeft een lange en hoge pass. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ... Telateş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:12

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salvà met een snelle inworp. Flausino geeft een lange en hoge pass. Gierejkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Telateş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 88%, La Vita è Bella 12%.
ajansspor.com - La Vita è Bella 3:13