Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester City Football Club FORORO FC
Normal Tactiek matadora
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 29.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Specht verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal zonder na te denken. Trabzon rent richting de bal. Trabzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City Football Club - FORORO FC 0:1

5e minuut.
Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła probeert naar een medespeler te passen. Dobek met een sublieme pass. Specht is nu in balbezit. Specht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Anioła passt de bal met de wreef. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Trabzon heeft problemen om de bal te vangen. Trabzon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Dobek speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Castañeda de bal onder controle te krijgen. Specht met een sublieme pass. Trabzon rent richting de bal. Trabzon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Baruta probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal in één keer door. Specht bereikt de bal nog maar net als eerste. Specht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Tarazona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trabzon is nu in balbezit. Trabzon passt de bal zonder na te denken. Specht rent richting de bal. Specht haalt uit met een fantastische trap. Scarpeccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City Football Club 79%, FORORO FC 21%.
Manchester City Football Club - FORORO FC 0:1

50e minuut.
Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal in één keer door. Trabzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Anioła probeert naar een medespeler te passen. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Trabzon rent richting de bal. Trabzon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Specht bereikt de bal nog maar net als eerste. Specht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City Football Club - FORORO FC 0:2

55e minuut.
Melamed passt de bal in één keer door. Tarazona probeert naar een medespeler te passen. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Specht rent richting de bal. Specht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Specht de bal onder controle te krijgen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dobek geeft een hoge lob. Specht rent richting de bal. Specht geeft een hoge lob. Trabzon is nu in balbezit. Trabzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City Football Club - FORORO FC 0:3

71e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Trabzon rent richting de bal. Trabzon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Specht de bal. Specht schiet op doel. Scarpeccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trabzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Specht bereikt de bal nog maar net als eerste. Specht met een sublieme pass. Trabzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzon schiet op doel. Scarpeccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City Football Club - FORORO FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City Football Club 76%, FORORO FC 24%.
Manchester City Football Club - FORORO FC 0:4