Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 00:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Venezuela
  • Stadion: jmst Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3065
jmst Guabineros FC
433 Tactiek LadeFifa
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Lindström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron passt de bal zonder na te denken. Jurat rent richting de bal. Jurat schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Borboa verovert de bal door een tackle van achteren. Borboa met een sublieme pass. Perron met een sublieme pass. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Barreto met een harde bal richting middenveld. Perron is nu in balbezit. Perron passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurat de bal. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:1

5e minuut.
Daar is Toloza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosanac verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto is nu in balbezit. Bosanac rent richting de bal. Bosanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lindström geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarmiento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tovar rent richting de bal. Tovar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kollmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bravo rent richting de bal. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft een hoge lob. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen. Anzoátegui probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski met een sublieme pass. Bosanac is nu in balbezit. Bosanac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa geeft de bal voor. Rauseo probeert de bal met de borst te controleren. Jurat onderschept slim de pass. Jurat draait met de bal, schiet en ... Barreto bokst de bal weg. Klungelig pakt Bosanac de bal. Bosanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:2

24e minuut.
Lindström verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski passt de bal in één keer door. Jurat is nu in balbezit. Jurat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Baena verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski passt de bal met de wreef. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:3

37e minuut.
Rauseo heeft problemen om de bal te vangen. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat passt de bal met de wreef. Bosanac is nu in balbezit. Bosanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baena is nu in balbezit. Perron verovert de bal door een tackle van achteren. Perron passt de bal met de wreef. Jurat heeft problemen om de bal te vangen. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Baena de bal onder controle te krijgen. Perron rent richting de bal. Perron probeert naar een medespeler te passen. Bosanac rent richting de bal. Bosanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:4

44e minuut.
Perron geeft een lange en hoge pass. Daar is Borboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurat is nu in balbezit. Jurat draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Anzoátegui de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valvo komt het veld opgelopen. Tortolero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmst 76%, Guabineros FC 24%.
jmst - Guabineros FC 0:4

49e minuut.
Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Jurat is nu in balbezit. Jurat passt de bal in één keer door. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski speelt de bal door. Jurat rent richting de bal. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:5

54e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto met een sublieme pass. Perron probeert naar een medespeler te passen. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Jurat geeft een lange en hoge pass. Barreto kopt de bal weg. Baena heeft problemen om de bal te vangen. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jurat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:6

62e minuut.
Brzozowski met een sublieme pass. Poniedziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedziałek geeft een lange en hoge pass. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valvo geeft de bal voor. Inworp. Bravo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toloza is nu in balbezit. Toloza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Valvo met een sublieme pass. Perron heeft problemen om de bal te vangen. Perron speelt de bal door. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Borboa is nu in balbezit. Borboa geeft een lange en hoge pass. Perron met een sublieme pass. Jurat rent richting de bal. Jurat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron speelt de bal door. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Borboa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barreto met een sublieme pass. Brzozowski kopt de bal weg. Daar is Tortolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortolero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmst 74%, Guabineros FC 26%.
jmst - Guabineros FC 0:6