Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo miranda fc Petare F.C.
Normal Tactiek 0.80.2
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Navea is nu in balbezit. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim passt de bal in één keer door. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:1

4e minuut.
Saer probeert de bal aan de voet te houden. Liberi kopt de bal weg. Herrera is nu in balbezit. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Luna speelt de bal door. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:2

7e minuut.
Villafraz geeft een hoge lob. Trochim kopt de bal weg. Duval is nu in balbezit. Navea verovert de bal door een tackle van achteren. Navea schiet op doel. Piar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:3

8e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea onderschept slim de pass. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navea haalt uit met een fantastische trap. Piar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navea haalt uit met een fantastische trap. Piar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma speelt de bal door. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea haalt uit met een fantastische trap. Duval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:4

13e minuut.
Ledezma neemt de hoekschop. Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Piar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:5

15e minuut.
Inworp. Ledezma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna rent richting de bal. Luna geeft een lange en hoge pass. Trochim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:6

17e minuut.
Herrera rent richting de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal zonder na te denken. Navea is nu in balbezit. Navea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Luna kopt de bal weg. Trochim rent richting de bal. Duval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trochim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ledezma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ... Piar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Duval de bal. Jiménez is nu in balbezit. Navea onderschept slim de pass. Navea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:7

30e minuut.
Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna is nu in balbezit. Luna probeert naar een medespeler te passen. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Liberi is nu in balbezit. Liberi passt de bal met de wreef. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna onderschept slim de pass. Luna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trochim de bal. Trochim schiet op doel. Piar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:8

38e minuut.
Dhers is nu in balbezit. Villafraz onderschept slim de pass. Villafraz geeft een lange en hoge pass. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Luna passt de bal met de wreef. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim passt de bal met de wreef. Navea is nu in balbezit. Navea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:9

44e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ledezma met een snelle inworp. Luna geeft de bal voor. Trochim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:10

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva komt het veld opgelopen. Pardo komt het veld opgelopen. Mea Vitali komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo miranda fc 84%, Petare F.C. 16%.
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:10

47e minuut.
Luna passt de bal in één keer door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft de bal voor. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villanueva met de inworp. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:11

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Navea de bal onder controle te krijgen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duval krijgt een gele kaart. Pardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villanueva met een snel genomen vrije trap. Navea krijgt zijn hoofd ertegen. Piar bokst de bal weg. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... Piar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:12

52e minuut.
Villafraz geeft de bal voor. Klungelig pakt Navea de bal. Duval rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:13

53e minuut.
Pardo speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma passt de bal met de wreef. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea haalt uit met een fantastische trap. Piar bokst de bal weg. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:14

55e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De Ornelas is nu in balbezit. Linárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Ornelas raakt geblesseerd tijdens het duel. De Ornelas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pardo kan de bal niet met de borst controleren. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Luna rent richting de bal. Luna passt de bal in één keer door. Navea rent richting de bal. Navea schiet op doel. Piar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:15

59e minuut.
De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Navea is nu in balbezit. Navea passt de bal in één keer door. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal met de wreef. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea heeft problemen om de bal te vangen. Duval is nu in balbezit. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:16

68e minuut.
Luna speelt de bal door. Navea is nu in balbezit. Navea speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Peláez rent richting de bal. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Navea de bal. Navea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ledezma kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een hoge lob. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:17

74e minuut.
Ledezma met een snelle inworp. Luna geeft een lange en hoge pass. Granados kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pardo haalt uit met een fantastische trap. Peláez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... Piar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:18

80e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Luna speelt de bal door. Villafraz speelt de bal door. Navea is nu in balbezit. Navea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Duval geeft een lange en hoge pass. Luna kopt de bal weg. Saer heeft problemen om de bal te vangen. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal met de wreef. Granados is nu in balbezit. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Piar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:19

84e minuut.
Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva geeft de bal voor. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:20

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Peláez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villanueva zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Navea de bal. Navea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo miranda fc 85%, Petare F.C. 15%.
deportivo miranda fc - Petare F.C. 0:20