Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the family FC Start
Normal Tactiek This is
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Noguera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Company zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonito is nu in balbezit. Bonito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:1

4e minuut.
Bonito is nu in balbezit. Bastardo rent richting de bal. Bonito is nu in balbezit. Bonito draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:2

9e minuut.
Bastardo passt de bal met de wreef. Jurasik rent richting de bal. Jurasik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Noguera de bal onder controle te krijgen. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:3

10e minuut.
Pedraza passt de bal met de wreef. Farías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Company met een sublieme pass. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Komar onderschept slim de pass. Komar geeft een hoge lob. Company rent richting de bal. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Subirats heeft problemen om de bal te vangen. Jurasik rent richting de bal. Jurasik passt de bal met de wreef. Bonito rent richting de bal. Bonito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:4

22e minuut.
Jurasik passt de bal zonder na te denken. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo speelt de bal door. Bonito heeft problemen om de bal te vangen. Bonito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
González trapt de bal weg van het doel. Company kopt de bal weg. Falcón is nu in balbezit. Jurasik verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Company kopt de bal weg. Jurasik rent richting de bal. Jurasik passt de bal zonder na te denken. Bonito is nu in balbezit. Bonito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Villafraz heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Komar met de inworp. Bonito rent richting de bal. Bonito schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurasik heeft problemen om de bal te vangen. Bastardo rent richting de bal. Bastardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:5

31e minuut.
Arcay probeert naar een medespeler te passen. Bastardo heeft problemen om de bal te vangen. Bastardo passt de bal met de wreef. Bonito rent richting de bal. Bonito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Subirats geeft een lange en hoge pass. Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komar probeert naar een medespeler te passen. Bonito rent richting de bal. Bonito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:6

36e minuut.
Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bonito zijn tegenspeler op de grond. Bonito krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vlădoiu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rojo de bal onder controle te krijgen. Komar speelt de bal door. Bonito rent richting de bal. Bonito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subirats trapt de bal weg. Falcón kopt de bal weg. Jurasik heeft problemen om de bal te vangen. Jurasik schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Inworp. Córdova komt het veld opgelopen. Company zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurasik is nu in balbezit. Bastardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Subirats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Córdova is nu in balbezit. Córdova draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the family 89%, FC Start 11%.
the family - FC Start 0:7

46e minuut.
Tărşolea komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar rent richting de bal. Komar passt de bal zonder na te denken. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noguera is nu in balbezit. Jurasik verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Komar geeft een lange en hoge pass. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Company de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Pedraza met een sublieme pass. Komar rent richting de bal. Komar speelt de bal door. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:8

56e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Company controleert de bal met de borst. Company geeft een lange en hoge pass. Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Córdova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Bastardo onderschept slim de pass. Bastardo passt de bal met de wreef. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:9

60e minuut.
Klungelig pakt Bastardo de bal. Subirats rent richting de bal. Bastardo verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Dec komt het veld opgelopen. Mirea komt het veld opgelopen. Buczacki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bastardo rent richting de bal. Bastardo met een sublieme pass. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova onderschept slim de pass. Córdova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:10

67e minuut.
Komar met de inworp. Bastardo rent richting de bal. Bastardo geeft de bal voor. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mirea onderschept slim de pass. Mirea met een sublieme pass. Subirats is nu in balbezit. Córdova onderschept slim de pass. Córdova draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Bastardo is nu in balbezit. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Komar is nu in balbezit. Komar geeft een lange en hoge pass. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:11

79e minuut.
Mendoza passt de bal met de wreef. Dec rent richting de bal. Dec geeft een lange en hoge pass. Córdova is nu in balbezit. Córdova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bastardo passt de bal zonder na te denken. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza passt de bal in één keer door. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea met een sublieme pass. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bastardo is nu in balbezit. Bastardo passt de bal zonder na te denken. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova verovert de bal door een tackle van achteren. Córdova haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the family - FC Start 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the family 85%, FC Start 15%.
the family - FC Start 0:12