Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aias Pera Mahala Dreamland
Normal Tactiek Δανάη69
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stravolaimis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spanos de bal. Barmanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Spanos de bal. Spanos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Romaios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spanos is nu in balbezit. Papadeas is nu in balbezit. Spanos onderschept slim de pass. Spanos schiet op doel. Karachalios bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:1

10e minuut.
Kapias probeert naar een medespeler te passen. Spanos is nu in balbezit. Spanos passt de bal met de wreef. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Karachalios bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Pissas verovert de bal door een tackle van achteren. Pissas passt de bal met de wreef. Barmanakos probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis schiet op doel. Karachalios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pourliotopoulos rent richting de bal. Pourliotopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:2

15e minuut.
Kapias rent richting de bal. Kapias heeft problemen om de bal te vangen. Kapias geeft een hoge lob. Stravolaimis krijgt zijn hoofd ertegen. Chomenidis heeft problemen om de bal te vangen. Karachalios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Romaios heeft problemen om de bal te vangen. Barmanakos verovert de bal door een tackle van achteren. Barmanakos passt de bal in één keer door. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Karachalios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapias neemt de hoekschop. Daar is Stravolaimis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stravolaimis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kapias geeft de bal voor. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos geeft een hoge lob. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:3

28e minuut.
Stravolaimis rent richting de bal. Chomenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis verovert de bal door een tackle van achteren. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Karachalios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:4

31e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft een hoge lob. Kapias kopt de bal weg. Pourliotopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Bebedelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmanakos is nu in balbezit. Barmanakos passt de bal met de wreef. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chomenidis kopt de bal weg. Papadeas heeft problemen om de bal te vangen. Romaios rent richting de bal. Spanos onderschept slim de pass. Spanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Spanos speelt de bal door. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis passt de bal zonder na te denken. Pourliotopoulos rent richting de bal. Pourliotopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aias Pera Mahala 74%, Dreamland 26%.
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:4

46e minuut.
Pissas speelt de bal door. Spanos heeft problemen om de bal te vangen. Spanos passt de bal met de wreef. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis schiet op doel. Karachalios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapias geeft een lange en hoge pass. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:5

49e minuut.
Kapias met een snelle inworp. Wijas met een sublieme pass. Pourliotopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:6

51e minuut.
Orkopoulos rent richting de bal. Wijas onderschept slim de pass. Wijas probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:7

52e minuut.
Markopouliotis probeert naar een medespeler te passen. Wijas is nu in balbezit. Wijas passt de bal in één keer door. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wijas rent richting de bal. Wijas met een sublieme pass. Klungelig pakt Vournas de bal. Kapias rent richting de bal. Kapias haalt uit met een fantastische trap. Karachalios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:8

61e minuut.
Vournas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas passt de bal met de wreef. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Bebedelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmanakos passt de bal zonder na te denken. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Karachalios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Stavrakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas onderschept slim de pass. Wijas probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:9

69e minuut.
Bebedelis rent richting de bal. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas geeft de bal voor. Klungelig pakt Stravolaimis de bal. Stravolaimis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stravolaimis passt de bal in één keer door. Pourliotopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Karachalios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Karachalios trapt de bal weg van het doel. Wijas met een sublieme pass. Kapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapias geeft een hoge lob. Spanos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:10

77e minuut.
Pissas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmanakos heeft problemen om de bal te vangen. Barmanakos probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:11

78e minuut.
Vournas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kapias met de inworp. Pourliotopoulos is nu in balbezit. Pourliotopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Romaios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos speelt de bal door. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:12

86e minuut.
Spanos probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis schiet op doel. Chomenidis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:13

86e minuut.
Spanos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skalenakis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Markopouliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapias onderschept slim de pass. Kapias probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:14

88e minuut.
Papadeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadeas geeft de bal voor. Barmanakos kopt de bal weg. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wijas geeft een hoge lob. Papadeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadeas geeft de bal voor. Barmanakos geeft een hoge lob. Karachalios probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aias Pera Mahala 79%, Dreamland 21%.
Aias Pera Mahala - Dreamland 0:14