Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amc team HellTigers
atac Tactiek NewTicTac
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Rolin passt de bal zonder na te denken. Gorun is nu in balbezit. Ugrinović begaat een overtreding. Gorun raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinicolantonio wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Inworp. Jęczmionka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Passadore met een sublieme pass. Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chiran passt de bal in één keer door. Senka verovert de bal door een tackle van achteren. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Brecska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - HellTigers 0:1

25e minuut.
Neculau rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu passt de bal in één keer door. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rolin verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sas. Rolin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinicolantonio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gorun krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jašić kopt de bal weg. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal in één keer door. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. Brecska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dinicolantonio geeft een hoge lob. Sas geeft een hoge lob. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal rent richting de bal. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - HellTigers 0:2

36e minuut.
Moskatelo geeft de bal voor. Inworp. Jęczmionka met de inworp. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... Almirall bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 40%, HellTigers 60%.
amc team - HellTigers 0:2

48e minuut.
Boda met de inworp. Dinicolantonio is nu in balbezit. Dinicolantonio geeft een hoge lob. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gorun controleert de bal met de borst. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu geeft de bal voor. Chiran rent richting de bal. Chiran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Jašić met de inworp. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft een hoge lob. Yeffal maakt een snoekduik en kopt de bal. Brecska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Neculau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sas met de inworp. Mihu geeft de bal voor. Yeffal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun probeert naar een medespeler te passen. Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - HellTigers 1:2

79e minuut.
Boda verovert de bal door een tackle van achteren. Boda geeft de bal voor. Rolin kopt de bal weg. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jašić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu speelt de bal door. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolin geeft een hoge lob. Qarayev geeft een lange en hoge pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rolin onderschept slim de pass. Rolin speelt de bal door. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk geeft een lange en hoge pass. Gorun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 46%, HellTigers 54%.
amc team - HellTigers 1:2