Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rivendell FC Zamolxes
tactic133 Tactiek Ch
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Daar is Danese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Danese onderschept slim de pass. Danese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bellés is nu in balbezit. Hobai onderschept slim de pass. Alborn is nu in balbezit. Alborn geeft de bal voor. Purús springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dalea trapt de bal weg van het doel. Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev met een sublieme pass. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - FC Zamolxes 1:0

7e minuut.
Filip kopt de bal weg. Danese is nu in balbezit. Karatanchev rent richting de bal. Danese is nu in balbezit. Danese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pagliara is nu in balbezit. Pagliara passt de bal in één keer door. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka geeft een lange en hoge pass. Bellés maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Alborn passt de bal met de wreef. Pagliara heeft problemen om de bal te vangen. Pagliara geeft een hoge lob. Bellés maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rivendell - FC Zamolxes 1:1

16e minuut.
Zaplatkin rent richting de bal. Zaplatkin geeft de bal voor. Filip kopt de bal weg. Klungelig pakt Danese de bal. Danese schiet op doel. Peyroche bokst de bal weg.

20e minuut.
Szczygło geeft een hoge lob. Purús kopt de bal weg. Kuchirka met een sublieme pass. Bellés is nu in balbezit. Bellés draait met de bal, schiet en ... Dalea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bellés kopt de bal weg. Taerwe met een sublieme pass. Daar is Purús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Taerwe is nu in balbezit. Taerwe geeft een lange en hoge pass. Kuchirka kopt de bal weg. Daar is Fortuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Kuchirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchirka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hobai de bal. Bellés rent richting de bal. Bellés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Moham speelt de bal door. Taerwe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gagatek. Gagatek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Adaszek geeft een hoge lob. Inworp. Kuchirka met een snelle inworp. Alborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 58%, FC Zamolxes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rivendell - FC Zamolxes 1:1

52e minuut.
Alborn geeft de bal voor. Taerwe is nu in balbezit. Taerwe speelt de bal door. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés draait met de bal, schiet en ... Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - FC Zamolxes 1:2

55e minuut.
Peyroche met een sublieme pass. Daar is Kuchirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchirka geeft de bal voor. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés draait met de bal, schiet en ... Dalea bokst de bal weg.

61e minuut.
Fortuński passt de bal zonder na te denken. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev passt de bal met de wreef. Danese is nu in balbezit. Danese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Moham passt de bal zonder na te denken. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe geeft een lange en hoge pass. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés draait met de bal, schiet en ... Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Karatanchev rent richting de bal. Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie geeft een hoge lob. Bellés is nu in balbezit. Bellés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fortuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchirka geeft de bal voor. Bellés krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - FC Zamolxes 1:3

82e minuut.
Szczygło is nu in balbezit. Szczygło passt de bal zonder na te denken. Taerwe rent richting de bal. Taerwe passt de bal in één keer door. Bellés geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 54%, FC Zamolxes 46%.
F.C. Rivendell - FC Zamolxes 1:3