Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC Kenobi
atac Tactiek T4 rev. 1
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 46.1
outstanding Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Ilca kopt de bal weg. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea geeft de bal voor. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Sucă probeert naar een medespeler te passen. Paler rent richting de bal. Paler passt de bal zonder na te denken. Zahiu rent richting de bal. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Raiciu rent richting de bal. Raiciu geeft de bal voor. Petrea rent richting de bal. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea schiet op doel. Nagatomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vakhula verovert de bal door een tackle van achteren. Rus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vakhula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vakhula zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Materski kopt de bal weg. Daar is Zahiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mălăiescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler begaat een overtreding. Paler krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rus kopt de bal weg. Grama rent richting de bal. Vakhula begaat een overtreding. Grama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szczypiorek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu geeft een hoge lob. Grama kopt de bal weg. Stelea rent richting de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vakhula is nu in balbezit. Stelea is nu in balbezit. Stelea passt de bal zonder na te denken. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ... Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 53%, Kenobi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Regulatorii FC - Kenobi 0:0

55e minuut.
Vakhula probeert de bal aan de voet te houden. Rus is nu in balbezit. Vakhula rent richting de bal. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus schiet op doel. Nagatomi bokst de bal weg.

60e minuut.
Dalea met een sublieme pass. Materski probeert naar een medespeler te passen. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Kenobi 1:0

65e minuut.
Vakhula passt de bal met de wreef. Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalea krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Grama de bal. Rus is nu in balbezit. Dipillo rent richting de bal. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mălăiescu onderschept slim de pass. Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Stelea rent richting de bal. Stelea schiet op doel. Nagatomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Regulatorii FC - Kenobi 1:1

82e minuut.
Alexandrescu kan de bal niet met de borst controleren. Rus onderschept slim de pass. Rus passt de bal zonder na te denken. Stelea is nu in balbezit. Stelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Petrea kopt de bal weg. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu rent richting de bal. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler draait met de bal, schiet en ... Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 48%, Kenobi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Regulatorii FC - Kenobi 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Raiciu rent richting de bal. Raiciu geeft een hoge lob. Dipillo kan de bal niet met de borst controleren. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 55%, Kenobi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Regulatorii FC - Kenobi 1:1

106e minuut.
Materski geeft een hoge lob. Mielcioiu is nu in balbezit. Mălăiescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mielcioiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zahiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Kenobi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 40%, Kenobi 60%.
Regulatorii FC - Kenobi 2:1