Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odette fc cry75
aparare2 Tactiek appa2
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 62.7
solid Schieten very good
solid Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu passt de bal in één keer door. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinert is nu in balbezit. Reinert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Reinert is nu in balbezit. Nuţiu rent richting de bal. Sonda maakt een afschuwelijke overtreding. Sonda krijgt een gele kaart. Nuţiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reinert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mihnea rent richting de bal. Mihnea met een sublieme pass. Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - cry75 0:1

15e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Reinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinert passt de bal met de wreef. Falcon rent richting de bal. Falcon schiet op doel. Kovrig bokst de bal weg.

19e minuut.
Anton controleert de bal met de borst. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu passt de bal in één keer door. Falcon rent richting de bal. Falcon draait met de bal, schiet en ... Kovrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Abdulrahimi passt de bal met de wreef. Muhlenberg rent richting de bal. Muhlenberg met een sublieme pass. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stalev rent richting de bal. Stalev probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahimi heeft problemen om de bal te vangen. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak haalt uit met een fantastische trap. Marshall bokst de bal weg.

32e minuut.
Gaudin geeft een hoge lob. Boc is nu in balbezit. Boc passt de bal zonder na te denken. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Falcon passt de bal met de wreef. Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reinert de bal. Reinert schiet op doel. Kovrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Falcon verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu passt de bal met de wreef. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 60%, cry75 40%.
odette fc - cry75 0:1

46e minuut.
Majid komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Falcon rent richting de bal. Sonda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sonda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Falcon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reinert neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tuchewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tuchewicz probeert naar een medespeler te passen. Falcon rent richting de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Reinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinert passt de bal met de wreef. Mihnea rent richting de bal. Mihnea geeft een hoge lob. Falcon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea geeft een hoge lob. Falcon rent richting de bal. Falcon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - cry75 0:2

68e minuut.
Velcea rent richting de bal. Stalev geeft de bal voor. Vulpeş speelt de bal door. Majid is nu in balbezit. Majid draait met de bal, schiet en ... Marshall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Reinert passt de bal zonder na te denken. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea met een sublieme pass. Rejski rent richting de bal. Rejski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 63%, cry75 37%.
odette fc - cry75 0:2