Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihăilești GR DUNAREA SEVERIN
523 Tactiek 4312
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.9 gemiddelde waardering 64.9
adequate Schieten incredible
poor Passen formidable
good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Vlásek is nu in balbezit. Francomano Calamassi onderschept slim de pass. Francomano Calamassi speelt de bal door. Daar is Locatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Daar is Paraíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westlin is nu in balbezit. Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:1

5e minuut.
Francomano Calamassi onderschept slim de pass. Francomano Calamassi geeft een lange en hoge pass. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:2

6e minuut.
Vlásek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Papst de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa speelt de bal door. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Iorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diaconeasa met een sublieme pass. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:3

12e minuut.
Westlin verovert de bal door een tackle van achteren. Locatelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonfant de bal. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba geeft een lange en hoge pass. Francomano Calamassi geeft een hoge lob. Paraíba krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Francomano Calamassi kopt de bal weg. Vanhakartano speelt de bal door. Gagić speelt de bal door. Locatelli rent richting de bal. Locatelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Westlin onderschept slim de pass. Westlin geeft een hoge lob. Inworp. Gagić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locatelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Locatelli passt de bal met de wreef. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:4

24e minuut.
Klungelig pakt Dieli de bal. Dullers rent richting de bal. Dullers geeft de bal voor. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gagić met de inworp. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba geeft een lange en hoge pass. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:5

33e minuut.
Nicolici is nu in balbezit. Suanguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Suanguilla geeft een lange en hoge pass. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Klungelig pakt Francomano Calamassi de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gagić rent richting de bal. Gagić geeft de bal voor. Paraíba kopt de bal weg. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gagić onderschept slim de pass. Gagić speelt de bal door. Locatelli rent richting de bal. Locatelli geeft een hoge lob. Francomano Calamassi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Paraíba is nu in balbezit. Paraíba geeft een lange en hoge pass. Francomano Calamassi heeft problemen om de bal te vangen. Francomano Calamassi haalt uit met een fantastische trap. Vlásek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Iorga passt de bal in één keer door. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi passt de bal met de wreef. Paraíba rent richting de bal. Paraíba schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonfant verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iorga zal de hoekschop nemen. Paraíba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:6

44e minuut.
Gagić rent richting de bal. Diaconeasa met een sublieme pass. Francomano Calamassi rent richting de bal. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 80%, DUNAREA SEVERIN 20%.
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:6

46e minuut.
Paraíba heeft problemen om de bal te vangen. Scholten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraíba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dullers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Westlin de bal. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Locatelli onderschept slim de pass. Locatelli passt de bal in één keer door. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Locatelli rent richting de bal. Locatelli geeft een hoge lob. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:7

49e minuut.
Locatelli heeft problemen om de bal te vangen. Locatelli passt de bal in één keer door. Diaconeasa rent richting de bal. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Scholten bereikt de bal nog maar net als eerste. Liseth onderschept slim de pass. Liseth passt de bal zonder na te denken. Daar is Iorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Iorga geeft een lange en hoge pass. Paraíba kopt de bal weg. Locatelli speelt de bal door. Francomano Calamassi kan de bal niet met de borst controleren. Francomano Calamassi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:8

53e minuut.
Iorga passt de bal met de wreef. Locatelli met een sublieme pass. Diaconeasa probeert de bal aan de voet te houden. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi schiet op doel. De bal raakt de paal. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Halata heeft problemen om de bal te vangen. Gagić probeert naar een medespeler te passen. Westlin is nu in balbezit. Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:9

56e minuut.
Francomano Calamassi is nu in balbezit. Met opzet legt Vlásek zijn tegenspeler op de grond. Francomano Calamassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diaconeasa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Francomano Calamassi springt en kopt de bal. Vanhakartano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:10

57e minuut.
Gagić met een snelle inworp. Papst rent richting de bal. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa geeft de bal voor. Francomano Calamassi springt en kopt de bal. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Francomano Calamassi verovert de bal door een tackle van achteren. Francomano Calamassi met een sublieme pass. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:11

66e minuut.
Gagić speelt de bal door. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli geeft een hoge lob. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano bokst de bal weg. Bonfant met een sublieme pass. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gagić speelt de bal door. Bonfant is nu in balbezit. Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:12

70e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Garguła de bal onder controle te krijgen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba schiet op doel. Vanhakartano bokst de bal weg.

72e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa geeft een hoge lob. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:13

73e minuut.
Iorga speelt de bal door. Locatelli met een sublieme pass. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba schiet op doel. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:14

74e minuut.
Inworp. Gagić met een snelle inworp. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Westlin de bal onder controle te krijgen. Paraíba maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:15

77e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Westlin de bal. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Scholten kopt de bal weg. Gagić is nu in balbezit. Gagić geeft een hoge lob. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi schiet op doel. Vanhakartano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlásek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zaharescu probeert naar een medespeler te passen. Locatelli is nu in balbezit. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 90%, DUNAREA SEVERIN 10%.
Mihăilești GR - DUNAREA SEVERIN 0:16