Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team Genialii
oare? Tactiek nhh
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Cardona geeft de bal voor. Buitenspel voor Meneses. Goede buitenspelval van de verdediging. Matijić neemt vlug de vrije trap. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. Storsveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Radonjić geeft een lange en hoge pass. Wilk kopt de bal weg. Daar is Fontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses is nu in balbezit. Meneses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Genialii 0:1

41e minuut.
Inworp. Zambrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić geeft een lange en hoge pass. Fontes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 49%, Genialii 51%.
Fc. Chriss-team - Genialii 0:1

46e minuut.
Więcławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona rent richting de bal. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Storsveen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Trončinský kopt de bal weg. Zambrano is nu in balbezit. Wilk is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vente passt de bal zonder na te denken. Michoń geeft de bal voor. Söğütçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Söğütçü geeft een hoge lob. Bardelli bokst de bal weg. Fontes rent richting de bal. Fontes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Genialii 0:2

84e minuut.
Michoń passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano speelt de bal door. Fontes is nu in balbezit. Fontes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Genialii 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 52%, Genialii 48%.
Fc. Chriss-team - Genialii 0:3