Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 Sacalaz Tm
Attack Tactiek 4-3-3 probe
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Garnier met een sublieme pass. Gökoğlu rent richting de bal. Adamkiewicz begaat een overtreding. Adamkiewicz krijgt een gele kaart. Gökoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tytek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mikrut kopt de bal weg. Tytek geeft de bal voor. Gortatowski kopt de bal weg. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tytek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papace geeft de bal voor. Gortatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sermak heeft problemen om de bal te vangen. Gökoğlu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek geeft een lange en hoge pass. Gortatowski kopt de bal weg. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Daar is Malković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malković passt de bal in één keer door. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică rent richting de bal. Titirică draait met de bal, schiet en ... Zastavni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Garnier rent richting de bal. Garnier met een sublieme pass. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tache de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tytek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gortatowski springt en kopt de bal. Zastavni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:1

12e minuut.
Pielorz geeft een hoge lob. Gortatowski kopt de bal weg. Titirică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Zastavni trapt de bal weg van het doel. Pielorz kopt de bal weg. Tytek rent richting de bal. Tytek geeft een lange en hoge pass. Titirică krijgt zijn hoofd ertegen. Zastavni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zastavni probeert naar een medespeler te passen. Papace kopt de bal weg. Milello heeft problemen om de bal te vangen. Titirică rent richting de bal. Titirică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Titirică de bal. Titirică haalt uit met een fantastische trap. Milello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malković is nu in balbezit. Malković schiet op doel. Zastavni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tytek passt de bal in één keer door. Titirică is nu in balbezit. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică is nu in balbezit. Titirică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Randsverk is nu in balbezit. Pielorz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pielorz krijgt een gele kaart. Randsverk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Randsverk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tarkın springt en kopt de bal. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Papace speelt de bal door. Daar is Titirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Titirică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Titirică komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:2

30e minuut.
Milello onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malković met een snelle inworp. Titirică rent richting de bal. Titirică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zastavni speelt de bal door. Tytek rent richting de bal. Tytek passt de bal in één keer door. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Romay kopt de bal weg. Malković geeft een lange en hoge pass. Gortatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Titirică springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 81%, Sacalaz Tm 19%.
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:2

52e minuut.
Papace speelt de bal door. Malković heeft problemen om de bal te vangen. Malković probeert naar een medespeler te passen. Titirică is nu in balbezit. Titirică draait met de bal, schiet en ... Zastavni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gökoğlu geeft een hoge lob. Sermak heeft problemen om de bal te vangen. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:3

62e minuut.
Randsverk is nu in balbezit. Romay onderschept slim de pass. Romay passt de bal met de wreef. Titirică is nu in balbezit. Titirică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trochim komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski passt de bal in één keer door. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică draait met de bal, schiet en ... Zastavni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:4

69e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache passt de bal in één keer door. Milello heeft problemen om de bal te vangen. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski schiet op doel. Zastavni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Titirică is nu in balbezit. Titirică schiet op doel. Zastavni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:5

73e minuut.
Pielorz kopt de bal weg. Tytek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamkiewicz. Adamkiewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Tytek met een sublieme pass. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu passt de bal in één keer door. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gökoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gökoğlu passt de bal met de wreef. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. Zastavni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tarkın is nu in balbezit. Gökoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gökoğlu speelt de bal door. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski schiet op doel. Zastavni bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Malković probeert naar een medespeler te passen. Papace speelt de bal door. Tytek probeert naar een medespeler te passen. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:6

90e minuut.
Malković geeft de bal voor. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu speelt de bal door. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. Zastavni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 78%, Sacalaz Tm 22%.
Skorpio30 - Sacalaz Tm 0:7