Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon Magnifica Steaua
florin2 Tactiek 532ES
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 60.2
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Majka geeft de bal voor. Bączek controleert de bal met de borst. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Majka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal zonder na te denken. Cañamero geeft de bal voor. Nicolau krijgt zijn hoofd ertegen. Szymczycha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Zoletić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Majka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa geeft de bal voor. Serafimović maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Majka heeft problemen om de bal te vangen. Majka geeft een hoge lob. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - Magnifica Steaua 0:1

17e minuut.
Nicolau rent richting de bal. Nicolau passt de bal zonder na te denken. Serafimović speelt de bal door. Cañamero geeft een hoge lob. Serafimović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
NeviIIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović onderschept slim de pass. Serafimović passt de bal met de wreef. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ... Szymczycha bokst de bal weg.

33e minuut.
Dymanowski controleert de bal met de borst. Inworp. Cañamero met een snelle inworp. Ociepa geeft een hoge lob. Serafimović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cañamero is nu in balbezit. Cañamero met een sublieme pass. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Szymczycha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - Magnifica Steaua 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 76%, Magnifica Steaua 24%.
FC RaulRamon - Magnifica Steaua 0:2

49e minuut.
Onda rent richting de bal. Pedros verovert de bal door een tackle van achteren. Pedros met een sublieme pass. Serafimović rent richting de bal. Serafimović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ociepa kopt de bal weg. Serafimović heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivian. Serafimović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Cañamero speelt de bal door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Serafimović de bal. Serafimović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Johannson met de inworp. Pedros speelt de bal door. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Cañamero met een sublieme pass. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ociepa is nu in balbezit. Ociepa passt de bal zonder na te denken. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero geeft een hoge lob. Serafimović maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymczycha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bączek probeert naar een medespeler te passen. Cañamero rent richting de bal. Cañamero passt de bal zonder na te denken. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa geeft de bal voor. Szymczycha bokst de bal weg. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Serafimović kopt de bal weg. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - Magnifica Steaua 0:3

87e minuut.
Ociepa rent richting de bal. Ociepa passt de bal met de wreef. Cañamero rent richting de bal. Cañamero geeft een lange en hoge pass. Serafimović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel. Szymczycha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - Magnifica Steaua 0:4

88e minuut.
Johannson onderschept slim de pass. Johannson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olivian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolau rent richting de bal. Nicolau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 78%, Magnifica Steaua 22%.
FC RaulRamon - Magnifica Steaua 0:4