Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NA081 Atletic Foligno Academy
433 Tactiek 24_10_CAM
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 33.4
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Malkhasyan kopt de bal weg. Belcastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipitelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Atletic Foligno Academy 0:1

12e minuut.
Belcastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcastro passt de bal met de wreef. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Smíšek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Atletic Foligno Academy 0:2

14e minuut.
Mourão rent richting de bal. Mourão met een sublieme pass. Belcastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcastro haalt uit met een fantastische trap. Antinori probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Beconcini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reniero. Beconcini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beconcini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mourão maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beconcini probeert naar een medespeler te passen. Belcastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcastro geeft een lange en hoge pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NA081 64%, Atletic Foligno Academy 36%.
NA081 - Atletic Foligno Academy 0:2

53e minuut.
Glavinchev passt de bal met de wreef. Reniero is nu in balbezit. Belcastro onderschept slim de pass. Belcastro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Atletic Foligno Academy 0:3

65e minuut.
Belcastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan passt de bal zonder na te denken. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Smíšek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Malavasi rent richting de bal. Klepp probeert naar een medespeler te passen. Malavasi speelt de bal door. Giraudi rent richting de bal. Giraudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mourão passt de bal in één keer door. Belcastro rent richting de bal. Belcastro met een sublieme pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mourão heeft problemen om de bal te vangen. Salanitri begaat een overtreding. Mourão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ristiќ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Antinori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ristiќ kopt de bal weg. Brunelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Atletic Foligno Academy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NA081 77%, Atletic Foligno Academy 23%.
NA081 - Atletic Foligno Academy 0:4