Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: favaro Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2769
AS TRONZØ Ginzairottola
Attack Tactiek zz
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
average Verdedigen weak


3e minuut.
Faella rent richting de bal. Faella passt de bal in één keer door. Alfiere is nu in balbezit. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca schiet op doel. Santi bokst de bal weg. Carioca rent richting de bal. Carioca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cacioppini de bal. Carioca rent richting de bal. Carioca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Santi met een harde bal richting middenveld. Benocci kan de bal niet met de borst controleren. Alfiere is nu in balbezit. Carioca rent richting de bal. Carioca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Lorenzini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villegas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alfiere neemt zijn aanloop. Santi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:1

16e minuut.
Amalfitano controleert de bal met de borst. Pirali is nu in balbezit. Pirali passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villegas de bal. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pirali passt de bal met de wreef. Cardino rent richting de bal. Cardino geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Carioca is nu in balbezit. Carioca probeert naar een medespeler te passen. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Santi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:2

25e minuut.
Magistrale passt de bal zonder na te denken. Pirali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirali met een sublieme pass. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere draait met de bal, schiet en ... Santi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Lorenzini met een snelle inworp. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ... Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:3

34e minuut.
Colaianni geeft een hoge lob. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Villegas de bal. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Santi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS TRONZØ 69%, Ginzairottola 31%.
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:4

46e minuut.
Magistrale passt de bal met de wreef. Lazić speelt de bal door. Klungelig pakt Villegas de bal. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:5

48e minuut.
Villegas rent richting de bal. Innocenti is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:6

49e minuut.
Villegas passt de bal met de wreef. Pirali rent richting de bal. Carioca speelt de bal door. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Carioca kopt de bal weg. Alfiere probeert de bal met de borst te controleren. Magistrale rent richting de bal. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Santi trapt de bal weg. Pirali kopt de bal weg. Carioca is nu in balbezit. Carioca geeft een hoge lob. Villegas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:7

64e minuut.
Cacioppini heeft problemen om de bal te vangen. Carioca is nu in balbezit. Carioca passt de bal met de wreef. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:8

69e minuut.
Carioca is nu in balbezit. Carioca passt de bal met de wreef. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas onderschept slim de pass. Villegas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villegas rent richting de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ... Santi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Colaianni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:9

73e minuut.
Santi met een harde bal richting middenveld. Cacioppini kopt de bal weg. Benocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:10

77e minuut.
Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirali is nu in balbezit. Pirali geeft een hoge lob. Carioca rent richting de bal. Carioca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Galiazzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muccioli de bal onder controle te krijgen. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:11

83e minuut.
Muccioli verovert de bal door een tackle van achteren. Muccioli passt de bal zonder na te denken. Lorenzini heeft problemen om de bal te vangen. Villegas is nu in balbezit. Villegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS TRONZØ 67%, Ginzairottola 33%.
AS TRONZØ - Ginzairottola 0:11