Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeroFrigorifero F. C.Roman
offensiva Tactiek 541
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 42.8
good Schieten very good
average Passen average
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Borja onderschept slim de pass. Borja geeft een lange en hoge pass. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zielony de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft een hoge lob. Papagnone heeft problemen om de bal te vangen. Badini is nu in balbezit. Badini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dürst onderschept slim de pass. Dürst geeft een hoge lob. Ullerup probeert de bal aan de voet te houden. Borja geeft een lange en hoge pass. Badini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - F. C.Roman 0:1

19e minuut.
Gosparini kopt de bal weg. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys onderschept slim de pass. Feys passt de bal in één keer door. Ullerup geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Borja rent richting de bal. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - F. C.Roman 0:2

29e minuut.
Deckers speelt de bal door. Borja is nu in balbezit. Borja passt de bal met de wreef. Badini is nu in balbezit. Badini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Deckers de bal onder controle te krijgen. Ngọc Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenigün is nu in balbezit. Ngọc Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Huy haalt uit met een fantastische trap. Wijnveldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys passt de bal met de wreef. Badini rent richting de bal. Badini draait met de bal, schiet en ... Petrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Zielony de bal onder controle te krijgen. Petrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - F. C.Roman 0:3

40e minuut.
Pietka trapt de bal weg van het doel. Dürst kopt de bal weg. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini verovert de bal door een tackle van achteren. Badini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Vălăhuţă komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup geeft een hoge lob. Daar is Ngọc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badini is nu in balbezit. Badini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeroFrigorifero 67%, F. C.Roman 33%.
NeroFrigorifero - F. C.Roman 0:3

55e minuut.
Feys speelt de bal door. Gosparini rent richting de bal. Gosparini probeert naar een medespeler te passen. Badini is nu in balbezit. Badini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - F. C.Roman 0:4

58e minuut.
Deckers geeft de bal voor. Vălăhuţă heeft problemen om de bal te vangen. Abazupulo kopt de bal weg. Badini heeft problemen om de bal te vangen. Badini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - F. C.Roman 0:5

63e minuut.
Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone geeft de bal voor. Abazupulo kopt de bal weg. Borja rent richting de bal. Borja geeft een lange en hoge pass. Paal!

68e minuut.
Ullerup geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ngọc Cường de bal onder controle te krijgen. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Petrescu trapt de bal weg. Dürst is nu in balbezit. Głodowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Głodowski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Głodowski is nu in balbezit. Abazupulo onderschept slim de pass. Abazupulo speelt de bal door. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dürst met een snelle inworp. Daar is Ullerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ullerup met een sublieme pass. Badini is nu in balbezit. Badini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeroFrigorifero 66%, F. C.Roman 34%.
NeroFrigorifero - F. C.Roman 0:5