Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS SBANCATORE calcio spettacolo
Normal Tactiek 4-3-3 magic
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Rassel heeft problemen om de bal te vangen. Montani rent richting de bal. Montani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:1

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Risa trapt de bal weg. Di Seri kopt de bal weg. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:2

14e minuut.
Montani passt de bal met de wreef. Cotecchia rent richting de bal. Rassel rent richting de bal. Rassel schiet op doel. Risa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:3

17e minuut.
Mikunda probeert naar een medespeler te passen. Montani is nu in balbezit. Iaccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani onderschept slim de pass. Montani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:4

19e minuut.
Petrelli speelt de bal door. Rosário met een sublieme pass. Montani rent richting de bal. Montani draait met de bal, schiet en ... Risa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:5

22e minuut.
Cotecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikunda verovert de bal door een tackle van achteren. Mikunda passt de bal zonder na te denken. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rassel rent richting de bal. Rassel passt de bal met de wreef. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani haalt uit met een fantastische trap. Risa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rosário is nu in balbezit. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário onderschept slim de pass. Rosário draait met de bal, schiet en ... Risa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:6

31e minuut.
Rassel probeert de bal aan de voet te houden. Mikunda met een sublieme pass. Burali bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani is nu in balbezit. Montani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Andreucci kopt de bal weg. Rassel rent richting de bal. Rassel geeft de bal voor. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Montani rent richting de bal. Montani passt de bal in één keer door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Risa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:7

41e minuut.
Culos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe rent richting de bal. Taerwe passt de bal in één keer door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Risa met een harde bal richting middenveld. Rassel is nu in balbezit. Rassel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mikunda passt de bal met de wreef. Rassel is nu in balbezit. Mikunda met een sublieme pass. Klungelig pakt Montani de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS SBANCATORE 85%, calcio spettacolo 15%.
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:7

51e minuut.
Mikunda met een snelle inworp. Rassel is nu in balbezit. Rassel passt de bal met de wreef. Daar is Rosário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:8

57e minuut.
Gianquinto passt de bal in één keer door. Andreucci is nu in balbezit. Montani onderschept slim de pass. Montani haalt uit met een fantastische trap. Risa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Daar is Burali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário verovert de bal door een tackle van achteren. Rosário probeert naar een medespeler te passen. Montani rent richting de bal. Montani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Risa trapt de bal weg. Rosário rent richting de bal. Gianquinto met een sublieme pass. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gianquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto probeert naar een medespeler te passen. Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Montani is nu in balbezit. Montani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gianquinto rent richting de bal. Rosário rent richting de bal. Gianquinto geeft een lange en hoge pass. Rassel is nu in balbezit. Rassel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Risa trapt de bal weg van het doel. Mikunda kopt de bal weg. Rosário is nu in balbezit. Rosário haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rassel passt de bal in één keer door. Daar is Montani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montani speelt de bal door. Rosário is nu in balbezit. Rosário draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rosário heeft problemen om de bal te vangen. Rosário speelt de bal door. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS SBANCATORE 87%, calcio spettacolo 13%.
AS SBANCATORE - calcio spettacolo 0:9