Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diggio FC D.C. United
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 34.6
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Avigliano rent richting de bal. Avigliano probeert naar een medespeler te passen. Massarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bongiorno verovert de bal door een tackle van achteren. Andolfo rent richting de bal. Guastalvino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guastalvino krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tarabelli met een harde bal richting middenveld. Astorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maisano naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak geeft een lange en hoge pass. Pagnini kan de bal niet met de borst controleren. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diggio FC - D.C. United 0:1

14e minuut.
Avigliano met een sublieme pass. Massarotti is nu in balbezit. Vujisić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujisić draait met de bal, schiet en ... Pagnini probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Guastalvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolfo onderschept slim de pass. Andolfo passt de bal met de wreef. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gotti probeert naar een medespeler te passen. Astorini probeert naar een medespeler te passen. Andolfo controleert de bal met de borst. Vujisić rent richting de bal. Vujisić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pireddu onderschept slim de pass. Pireddu probeert naar een medespeler te passen. Sygnat met een sublieme pass. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
López met een harde bal richting middenveld. Guastalvino kopt de bal weg. Gotti is nu in balbezit. Avigliano onderschept slim de pass. Avigliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gotti met een sublieme pass. Vujisić rent richting de bal. Vujisić passt de bal met de wreef. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Guastalvino geeft een hoge lob. Inworp. Gotti met de inworp. Andolfo rent richting de bal. Andolfo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wong probeert naar een medespeler te passen. Polak is nu in balbezit. Polak met een sublieme pass. Daar is Andolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andolfo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić is nu in balbezit. Andolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diggio FC 57%, D.C. United 43%.
Diggio FC - D.C. United 0:1

46e minuut.
Gotti rent richting de bal. Gotti passt de bal met de wreef. Bongiorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pino is nu in balbezit. Pino passt de bal in één keer door. Øverland verovert de bal door een tackle van achteren. Pireddu rent richting de bal. Pireddu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wong kan de bal niet met de borst controleren. Wong geeft de bal voor. Sygnat is nu in balbezit. Vujisić rent richting de bal. Vujisić draait met de bal, schiet en ... Tarabelli bokst de bal weg.

69e minuut.
Wong is nu in balbezit. Wong geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sygnat de bal onder controle te krijgen. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić schiet op doel. Tarabelli bokst de bal weg.

71e minuut.
Massarotti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Astorini met een snelle inworp. Sygnat rent richting de bal. Sygnat geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Astorini kopt de bal weg. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat met een sublieme pass. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diggio FC - D.C. United 0:2

86e minuut.
Astorini is nu in balbezit. Astorini geeft de bal voor. Pagnini probeert de bal aan de voet te houden. Vujisić rent richting de bal. Vujisić haalt uit met een fantastische trap. Tarabelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diggio FC 74%, D.C. United 26%.
Diggio FC - D.C. United 0:2