Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masseria 91 Sparta Jonika 77
Normal Tactiek WM
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Nordick passt de bal met de wreef. Balázsy speelt de bal door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:1

7e minuut.
Căpusa kopt de bal weg. Marenghi rent richting de bal. Marenghi passt de bal met de wreef. Căpusa heeft problemen om de bal te vangen. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clavijo neemt de hoekschop. Buganza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cottini passt de bal in één keer door. Janíček probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Buganza rent richting de bal. Buganza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:2

11e minuut.
Buganza rent richting de bal. Buganza passt de bal zonder na te denken. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Bilisari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:3

12e minuut.
Daar is Clavijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balázsy is nu in balbezit. Balázsy met een sublieme pass. Clavijo rent richting de bal. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Janíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janíček met een sublieme pass. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza rent richting de bal. Buganza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Boury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz geeft een lange en hoge pass. Buganza is nu in balbezit. Buganza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Căpusa passt de bal met de wreef. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo passt de bal in één keer door. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Căpusa kopt de bal weg. Fabbiani rent richting de bal. Met opzet legt Boury zijn tegenspeler op de grond. Boury krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Clavijo onderschept slim de pass. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Janíček probeert naar een medespeler te passen. Buganza heeft problemen om de bal te vangen. Buganza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Clavijo speelt de bal door. Nordick speelt de bal door. Căpusa rent richting de bal. Buganza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:4

29e minuut.
Janíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janíček passt de bal in één keer door. Buganza is nu in balbezit. Buganza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:5

31e minuut.
Boury kopt de bal weg. Klungelig pakt Marenghi de bal. Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buganza de bal. Buganza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bilisari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lentino rent richting de bal. Căpusa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lentino raakt geblesseerd tijdens het duel. Lentino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herisz kopt de bal weg. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa geeft een hoge lob. Banchio heeft problemen om de bal te vangen. Bilisari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cillerai is nu in balbezit. Boury verovert de bal door een tackle van achteren. Boury speelt de bal door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Buganza is nu in balbezit. Janíček is nu in balbezit. Buganza probeert naar een medespeler te passen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buganza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini geeft een hoge lob. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza is nu in balbezit. Buganza schiet op doel. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Nordick kopt de bal weg. Klungelig pakt Clavijo de bal. Clavijo met een sublieme pass. Buganza is nu in balbezit. Buganza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Janíček verovert de bal door een tackle van achteren. Janíček geeft een hoge lob. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masseria 91 86%, Sparta Jonika 77 14%.
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:6

46e minuut.
Dalger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalger geeft een lange en hoge pass. Buganza kopt de bal weg. Căpusa rent richting de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Bilisari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Nordick kopt de bal weg. Pagnoni kan de bal niet met de borst controleren. Janíček met een sublieme pass. Buganza is nu in balbezit. Buganza haalt uit met een fantastische trap. Bilisari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Balázsy rent richting de bal. Balázsy passt de bal met de wreef. Boury heeft problemen om de bal te vangen. Boury geeft een hoge lob. Buganza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:7

53e minuut.
Banchio geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boury neemt de hoekschop. Căpusa springt en kopt de bal. Bilisari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:8

54e minuut.
Buganza onderschept slim de pass. Buganza geeft de bal voor. Marenghi kopt de bal weg. Balázsy is nu in balbezit. Balázsy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:9

59e minuut.
Balázsy passt de bal in één keer door. Boury heeft problemen om de bal te vangen. Boury passt de bal met de wreef. Buganza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ibanez komt het veld opgelopen. Blešić komt het veld opgelopen. Kljajić komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Boury met een snelle inworp. Clavijo rent richting de bal. Blešić met een sublieme pass. Buganza is nu in balbezit. Buganza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lentino rent richting de bal. Kljajić onderschept slim de pass. Buganza rent richting de bal. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Lentino rent richting de bal. Buganza verovert de bal door een tackle van achteren. Kljajić rent richting de bal. Kljajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nordick passt de bal in één keer door. Janíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janíček speelt de bal door. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:10

73e minuut.
Clavijo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavijo speelt de bal door. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:11

74e minuut.
Marenghi passt de bal in één keer door. Pagnoni is nu in balbezit. Pagnoni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kljajić de bal onder controle te krijgen. Kljajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Marenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kljajić geeft een hoge lob. Bilisari bokst de bal weg.

77e minuut.
Boury kopt de bal weg. Klungelig pakt Clavijo de bal. Clavijo geeft een lange en hoge pass. Kljajić heeft problemen om de bal te vangen. Kljajić haalt uit met een fantastische trap. Bilisari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clavijo zal de hoekschop nemen. Daar is Banchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:12

79e minuut.
Pagnoni is nu in balbezit. Kljajić verovert de bal door een tackle van achteren. Kljajić passt de bal in één keer door. Buganza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilisari met een sublieme pass. Clavijo kopt de bal weg. Kljajić controleert de bal met de borst. Kljajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:13

81e minuut.
Daar is Kljajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janíček passt de bal zonder na te denken. Buganza is nu in balbezit. Buganza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:14

84e minuut.
Janíček passt de bal zonder na te denken. Boury heeft problemen om de bal te vangen. Boury geeft de bal voor. Buganza springt en kopt de bal. Bilisari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Janíček probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Buganza de bal onder controle te krijgen. Janíček is nu in balbezit. Buganza is nu in balbezit. Buganza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:15

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clavijo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz schiet op doel. Bilisari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Buganza met een sublieme pass. Banchio is nu in balbezit. Janíček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banchio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masseria 91 86%, Sparta Jonika 77 14%.
Masseria 91 - Sparta Jonika 77 0:15