Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New Team City Generale Vaccaro
442 Tactiek gagliardi 5am
47% Balbezit 53%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 46.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Mastrorocco met een sublieme pass. Memmola is nu in balbezit. Mastrorocco probeert naar een medespeler te passen. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Walczuk probeert de bal aan de voet te houden. Cioffi geeft de bal voor. Congedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmola onderschept slim de pass. Memmola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Bilisari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft een lange en hoge pass. Memmola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:1

29e minuut.
Roy onderschept slim de pass. Piroscia is nu in balbezit. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Mastrorocco heeft problemen om de bal te vangen. Mastrorocco met een sublieme pass. Klungelig pakt Roy de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Buscellagre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 82%, Generale Vaccaro 18%.
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:2

52e minuut.
Bologna speelt de bal door. Walczuk geeft de bal voor. Cioffi is nu in balbezit. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziętarski komt het veld opgelopen. Spinelli komt het veld opgelopen. Trí Hùng komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Anzolini met een harde bal richting middenveld. Bilisari kopt de bal weg. Spinelli met een sublieme pass. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. Anzolini bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trí Hùng neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Congedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congedo geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trí Hùng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Buscellagre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Todde geeft de bal voor. Buscellagre probeert naar een medespeler te passen. Spinelli heeft problemen om de bal te vangen. Spinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:3

71e minuut.
Bilisari met de inworp. Ziętarski met een sublieme pass. Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy schiet op doel. Anzolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:4

73e minuut.
Piroscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy onderschept slim de pass. Roy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trí Hùng de bal. Trí Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bottigli rent richting de bal. Walczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Congedo de bal. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:5

77e minuut.
Doeltrap. Congedo trapt de bal weg van het doel. Ziętarski kopt de bal weg. Spinelli rent richting de bal. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Anzolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Spinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski geeft een lange en hoge pass. Roy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Anzolini met een harde bal richting middenveld. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trí Hùng rent richting de bal. Trí Hùng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Trí Hùng geeft een hoge lob. Roy kopt de bal weg. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Anzolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:6

83e minuut.
Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski geeft de bal voor. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. Anzolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:7

85e minuut.
Bilisari geeft een hoge lob. Spinelli kopt de bal weg. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:8

87e minuut.
Spinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Spinelli met een sublieme pass. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ... Anzolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:9

89e minuut.
Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski geeft de bal voor. Roy kopt de bal weg. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Congedo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 88%, Generale Vaccaro 12%.
FC New Team City - Generale Vaccaro 0:10