Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:51
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Venere Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2951
Venere F.F. Ambra 1968
Normal Tactiek ANOMALO XW4+
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Rescina verovert de bal door een tackle van achteren. Rescina speelt de bal door. Rotolo is nu in balbezit. Galestri rent richting de bal. Galestri haalt uit met een fantastische trap. Casalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ruggi is nu in balbezit. Klungelig pakt Rescina de bal. Rescina passt de bal met de wreef. Galestri is nu in balbezit. Galestri passt de bal in één keer door. Casalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bottiglio probeert naar een medespeler te passen. Facciu rent richting de bal. Facciu geeft een lange en hoge pass. Rescina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rescina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:1

13e minuut.
Wrzesiński kopt de bal weg. Zauri rent richting de bal. Galestri rent richting de bal. Galestri schiet op doel. Casalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:2

16e minuut.
Pivotto is nu in balbezit. Galestri onderschept slim de pass. Zauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauri geeft een lange en hoge pass. Rotolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:3

19e minuut.
Daar is Wrzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescina geeft een hoge lob. Ruggi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galestri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zauri kopt de bal weg. Klungelig pakt Rescina de bal. Rescina met een sublieme pass. Rotolo rent richting de bal. Rotolo schiet op doel. Casalini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:4

21e minuut.
Spiezie geeft de bal voor. Massagni probeert de bal aan de voet te houden. Rotolo rent richting de bal. Rotolo haalt uit met een fantastische trap. Frattin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:5

25e minuut.
Pallesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescina verovert de bal door een tackle van achteren. Rescina met een sublieme pass. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri draait met de bal, schiet en ... Casalini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:6

28e minuut.
Lemberský verovert de bal door een tackle van achteren. Lemberský passt de bal in één keer door. Rescina probeert naar een medespeler te passen. Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Zauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivotto geeft de bal voor. Lemberský geeft de bal voor. Rotolo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Galestri rent richting de bal. Galestri passt de bal zonder na te denken. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo haalt uit met een fantastische trap. Casalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:7

33e minuut.
Bottiglio met een sublieme pass. Rescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescina probeert naar een medespeler te passen. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:8

34e minuut.
Daar is Pallesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rescina rent richting de bal. Rescina met een sublieme pass. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo schiet op doel. Casalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio geeft een hoge lob. Galestri is nu in balbezit. Zauri is nu in balbezit. Zauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bottiglio onderschept slim de pass. Bottiglio geeft een hoge lob. Frattin probeert naar een medespeler te passen. Zauri is nu in balbezit. Zauri geeft een hoge lob. Casalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wrzesiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:9

44e minuut.
Zauri rent richting de bal. Pivotto is nu in balbezit. Zauri verovert de bal door een tackle van achteren. Zauri geeft een lange en hoge pass. Facciu kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 85%, F.F. Ambra 1968 15%.
Venere - F.F. Ambra 1968 0:9

46e minuut.
Stoper komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Facciu rent richting de bal. Rotolo rent richting de bal. Rotolo passt de bal met de wreef. Galestri rent richting de bal. Galestri haalt uit met een fantastische trap. Casalini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

49e minuut.
Daar is Rotolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggi geeft de bal voor. Lemberský geeft de bal voor. Zauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Galestri onderschept slim de pass. Galestri passt de bal zonder na te denken. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo haalt uit met een fantastische trap. Casalini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:10

56e minuut.
Fanzaga passt de bal in één keer door. Pivotto is nu in balbezit. Pivotto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rotolo de bal onder controle te krijgen. Rotolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:11

59e minuut.
Frattin geeft de bal voor. Stoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoper passt de bal zonder na te denken. Rotolo rent richting de bal. Rotolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erroi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Spiezie is nu in balbezit. Spiezie speelt de bal door. Rescina met een sublieme pass. Rotolo rent richting de bal. Rotolo draait met de bal, schiet en ... Casalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:12

64e minuut.
Zauri is nu in balbezit. Zauri geeft een lange en hoge pass. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:13

69e minuut.
Massara passt de bal zonder na te denken. Avesti geeft een hoge lob. Erroi kopt de bal weg. Rotolo heeft problemen om de bal te vangen. Rotolo draait met de bal, schiet en ... Casalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rescina met een sublieme pass. Klungelig pakt Erroi de bal. Erroi geeft de bal voor. Rotolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Casalini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:14

74e minuut.
Massagni passt de bal zonder na te denken. Pallesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ... Frattin probeert de bal aan de voet te houden. Casalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miyoshi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Fruscio rent richting de bal. Fruscio geeft een hoge lob. Frattin rent richting de bal. Rescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescina schiet op doel. Casalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erroi is nu in balbezit. Erroi haalt uit met een fantastische trap. Casalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:15

84e minuut.
Rescina rent richting de bal. Klungelig pakt Rescina de bal. Rescina passt de bal in één keer door. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:16

85e minuut.
Zauri verovert de bal door een tackle van achteren. Zauri speelt de bal door. Erroi probeert naar een medespeler te passen. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - F.F. Ambra 1968 0:17

86e minuut.
Facciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Facciu passt de bal in één keer door. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... Casalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Facciu probeert naar een medespeler te passen. Rescina is nu in balbezit. Rescina speelt de bal door. Klungelig pakt Erroi de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 80%, F.F. Ambra 1968 20%.
Venere - F.F. Ambra 1968 0:17