Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions123 Newland
Normal Tactiek amichevole
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.3
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Tepe speelt de bal door. Susuzoğlu speelt de bal door. Chipciu speelt de bal door. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Chipciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambriani begaat een overtreding. Chipciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tirone met een snel genomen vrije trap. Chipciu rent richting de bal. Chipciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:1

10e minuut.
Prebianca is nu in balbezit. Susuzoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Susuzoğlu passt de bal met de wreef. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:2

15e minuut.
Susuzoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ilg de bal. Ilg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tirone geeft een hoge lob. Tonon is nu in balbezit. Tonon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chipciu de bal. Chipciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:3

18e minuut.
Chipciu rent richting de bal. Chipciu met een sublieme pass. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Gaggiola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Altoni heeft problemen om de bal te vangen. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ... Ardu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:4

25e minuut.
Cambriani probeert naar een medespeler te passen. Chipciu rent richting de bal. Chipciu geeft een hoge lob. Gaggiola heeft problemen om de bal te vangen. Gaggiola verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tirone is nu in balbezit. Tirone geeft een hoge lob. Gaggiola heeft problemen om de bal te vangen. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Altoni verovert de bal door een tackle van achteren. Altoni passt de bal met de wreef. Tirone speelt de bal door. Chipciu rent richting de bal. Chipciu haalt uit met een fantastische trap. Ardu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown geeft de bal voor. Prebianca probeert de bal met de borst te controleren. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Cambriani passt de bal zonder na te denken. Susuzoğlu rent richting de bal. Susuzoğlu passt de bal met de wreef. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:5

39e minuut.
Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar geeft een hoge lob. Chipciu rent richting de bal. Daar is Chipciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tirone verovert de bal door een tackle van achteren. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Tirone met een sublieme pass. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tepe is nu in balbezit. Tepe geeft de bal voor. Chipciu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:6

42e minuut.
Fossale passt de bal in één keer door. Susuzoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazzini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palazzini krijgt een gele kaart. Susuzoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Ilg kopt de bal weg. Daar is Prebianca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu passt de bal met de wreef. Susuzoğlu geeft een hoge lob. Ardu bokst de bal weg.

44e minuut.
Susuzoğlu is nu in balbezit. Susuzoğlu geeft de bal voor. Daar is Tonon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions123 75%, Newland 25%.
Lions123 - Newland 0:7

49e minuut.
Ilg is nu in balbezit. Ilg passt de bal met de wreef. Daar is Chipciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:8

56e minuut.
Chipciu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tonon de bal. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu onderschept slim de pass. Chipciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:9

57e minuut.
Prebianca passt de bal met de wreef. Tirone geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fossale de bal onder controle te krijgen. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ilg rent richting de bal. Gaggiola is nu in balbezit. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg schiet op doel. Ardu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chipciu de bal. Chipciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:10

63e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown passt de bal in één keer door. Ilg rent richting de bal. Ilg geeft de bal voor. Chipciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:11

68e minuut.
Tepe onderschept slim de pass. Tepe passt de bal met de wreef. Tonon met een sublieme pass. Chipciu rent richting de bal. Chipciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:12

69e minuut.
Tepe is nu in balbezit. Tirone is nu in balbezit. Tirone geeft een lange en hoge pass. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Susuzoğlu geeft een hoge lob. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg passt de bal in één keer door. Chipciu rent richting de bal. Chipciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Del Mazza is nu in balbezit. Brown onderschept slim de pass. Brown geeft een lange en hoge pass. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:13

75e minuut.
Bonvicini rent richting de bal. Bonvicini passt de bal met de wreef. Cambriani rent richting de bal. Chipciu verovert de bal door een tackle van achteren. Chipciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tepe met een sublieme pass. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown speelt de bal door. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Ardu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:14

84e minuut.
Tepe onderschept slim de pass. Tepe met een sublieme pass. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ... Chipciu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ardu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tepe rent richting de bal. Tepe geeft de bal voor. Daar is Tonon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel. Ardu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:15

88e minuut.
Tonon speelt de bal door. Daar is Cambriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu rent richting de bal. Chipciu schiet op doel. Ardu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - Newland 0:16

89e minuut.
Susuzoğlu speelt de bal door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft de bal voor. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions123 82%, Newland 18%.
Lions123 - Newland 0:16