Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Castelverde CatonaBeach
Normal Tactiek 442 bis
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiarelli met de inworp. Gullotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullotta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brinieri de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sedrani rent richting de bal. Sedrani met een sublieme pass. Daar is Berlingiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap. Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:1

16e minuut.
Chiarelli met een sublieme pass. Daar is Ceschin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedrani speelt de bal door. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bulgarini speelt de bal door. Martini kopt de bal weg. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:2

22e minuut.
Berlingiere passt de bal zonder na te denken. Sedrani is nu in balbezit. Sedrani geeft de bal voor. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sedrani probeert naar een medespeler te passen. Carelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carelli passt de bal met de wreef. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Gullotta heeft problemen om de bal te vangen. Carelli probeert naar een medespeler te passen. Chiarelli heeft problemen om de bal te vangen. Chiarelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:3

36e minuut.
Sedrani is nu in balbezit. Sedrani geeft een lange en hoge pass. Brinieri kopt de bal weg. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Chiarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carelli heeft problemen om de bal te vangen. Carelli geeft een hoge lob. Gullotta rent richting de bal. Gullotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:4

45e minuut.
Martini rent richting de bal. Berlingiere verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingiere geeft de bal voor. Gullotta is nu in balbezit. Gullotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Castelverde 75%, CatonaBeach 25%.
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:4

47e minuut.
Gullotta passt de bal in één keer door. Carelli probeert naar een medespeler te passen. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere draait met de bal, schiet en ... Bulgarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:5

55e minuut.
Carelli met een sublieme pass. Chiarelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Gullotta de bal. Gullotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:6

58e minuut.
Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli passt de bal in één keer door. Carelli probeert naar een medespeler te passen. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chiarelli geeft een hoge lob. Peron geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sedrani met de inworp. Carelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Carelli geeft een lange en hoge pass. Gullotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullotta geeft een lange en hoge pass. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere schiet op doel. Bulgarini bokst de bal weg.

67e minuut.
Di Benedetto rent richting de bal. Sedrani rent richting de bal. Sedrani met een sublieme pass. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:7

72e minuut.
Capodanno met een sublieme pass. Gullotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Brinieri ... Strafschop! Gullotta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gullotta kan niet meer verder spelen. Uzal komt het veld opgelopen. Berlingiere zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bulgarini bokst de bal weg. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere schiet op doel. Bulgarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:8

73e minuut.
Sedrani geeft de bal voor. Uzal kopt de bal weg. Klungelig pakt Berlingiere de bal. Carelli is nu in balbezit. Carelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chiarelli met de inworp. Carelli heeft problemen om de bal te vangen. Carelli geeft de bal voor. Daar is Berlingiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingiere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:9

77e minuut.
Badolati rent richting de bal. Uzal is nu in balbezit. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:10

80e minuut.
Sedrani met een sublieme pass. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere passt de bal met de wreef. Uzal is nu in balbezit. Uzal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Carelli de bal. Balestrino rent richting de bal. Carelli probeert naar een medespeler te passen. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere draait met de bal, schiet en ... Bulgarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uzal rent richting de bal. Uzal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:11

87e minuut.
Carelli met een sublieme pass. Uzal rent richting de bal. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap. Peron probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Castelverde 76%, CatonaBeach 24%.
Ac Castelverde - CatonaBeach 0:11