Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Giuliano Village Atletico Fenice
Normal Tactiek Flor
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen good


6e minuut.
Pellizzon probeert naar een medespeler te passen. Pasquali rent richting de bal. Lamendola verovert de bal door een tackle van achteren. Lamendola draait met de bal, schiet en ... Cacciari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:1

7e minuut.
Caliano speelt de bal door. Goglia heeft problemen om de bal te vangen. Bugno is nu in balbezit. Klaudíny verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudíny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lamendola verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tocco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lamendola rent richting de bal. Lamendola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pirella probeert naar een medespeler te passen. Tocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocco probeert naar een medespeler te passen. Lamendola is nu in balbezit. Lamendola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nicefori kopt de bal weg. Daar is Lamendola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamendola passt de bal met de wreef. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pellizzon speelt de bal door. Daar is Bianchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinagoga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinagoga krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klaudíny onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Congera zal de hoekschop nemen. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:2

31e minuut.
Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny rent richting de bal. Bugno begaat een overtreding. Bugno krijgt een gele kaart. Klaudíny raakt geblesseerd tijdens het duel. Sinagoga met een snel genomen vrije trap. Bugno rent richting de bal. Congera verovert de bal door een tackle van achteren. Congera geeft een lange en hoge pass. Cacciari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:3

33e minuut.
Goglia rent richting de bal. Klaudíny onderschept slim de pass. Lamendola bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bugna kopt de bal weg. Klaudíny kan de bal niet met de borst controleren. Pirella rent richting de bal. Klaudíny verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Cacciari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Salpetro de bal. Tocco rent richting de bal. Tocco passt de bal zonder na te denken. Lamendola rent richting de bal. Lamendola schiet op doel. Cacciari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giuliano Village 70%, Atletico Fenice 30%.
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:4

50e minuut.
Lamendola heeft problemen om de bal te vangen. Lamendola passt de bal zonder na te denken. Klaudíny heeft problemen om de bal te vangen. Klaudíny draait met de bal, schiet en ... Pellizzon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lamendola de bal. Lamendola schiet op doel. Cacciari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Lamendola rent richting de bal. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamendola verovert de bal door een tackle van achteren. Lamendola schiet op doel. Cacciari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:5

65e minuut.
Maschio probeert naar een medespeler te passen. Batassini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pasquali de bal. Lamendola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamendola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:6

68e minuut.
Congera is nu in balbezit. Congera speelt de bal door. Lamendola is nu in balbezit. Lamendola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:7

80e minuut.
Klungelig pakt Bugno de bal. Lamendola rent richting de bal. Lamendola passt de bal zonder na te denken. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sinagoga probeert naar een medespeler te passen. Congera is nu in balbezit. Congera passt de bal met de wreef. Lamendola is nu in balbezit. Lamendola schiet op doel. Cacciari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pellizzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:8

84e minuut.
Congera passt de bal in één keer door. Ceccherelli probeert de bal aan de voet te houden. Lamendola bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny draait met de bal, schiet en ... Cacciari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Congera is nu in balbezit. Congera geeft een lange en hoge pass. Daar is Salpetro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamendola is nu in balbezit. Lamendola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nier geeft een hoge lob. Congera rent richting de bal. Congera probeert naar een medespeler te passen. Lamendola is nu in balbezit. Lamendola haalt uit met een fantastische trap. Cacciari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giuliano Village 73%, Atletico Fenice 27%.
San Giuliano Village - Atletico Fenice 0:8