Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cremona A.S. BARI
Normal Tactiek b442
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Marzapane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marzapane probeert naar een medespeler te passen. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn onderschept slim de pass. Corryn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqueno rent richting de bal. Chiqueno passt de bal zonder na te denken. Daar is Stroud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mijatov speelt de bal door. Chiqueno kan de bal niet met de borst controleren. Chiqueno met een sublieme pass. Corryn is nu in balbezit. Corryn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud passt de bal in één keer door. Rivella heeft problemen om de bal te vangen. Corryn rent richting de bal. Corryn draait met de bal, schiet en ... Tullio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:1

10e minuut.
Mijatov met een sublieme pass. Rivella heeft problemen om de bal te vangen. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud haalt uit met een fantastische trap. Tullio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:2

12e minuut.
Scuto is nu in balbezit. García Ventayol verovert de bal door een tackle van achteren. García Ventayol passt de bal in één keer door. Corryn is nu in balbezit. Corryn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stroud is nu in balbezit. Stroud draait met de bal, schiet en ... Tullio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:3

17e minuut.
Paradisi rent richting de bal. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov passt de bal in één keer door. Stroud rent richting de bal. Stroud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chiappuzzi probeert naar een medespeler te passen. Stroud heeft problemen om de bal te vangen. Stroud passt de bal zonder na te denken. Corryn rent richting de bal. Corryn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Melillo heeft problemen om de bal te vangen. Corryn verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn speelt de bal door. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud haalt uit met een fantastische trap. Tullio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Franco heeft problemen om de bal te vangen. Stroud is nu in balbezit. Paal!

23e minuut.
Di Franco trapt de bal weg. Mijatov kopt de bal weg. Scuto is nu in balbezit. Corryn verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scuto rent richting de bal. Stroud verovert de bal door een tackle van achteren. Stroud passt de bal zonder na te denken. Daar is Corryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
García Ventayol geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiappuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappuzzi geeft een lange en hoge pass. Stroud maakt een snoekduik en kopt de bal. Rivella probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stroud rent richting de bal. Stroud draait met de bal, schiet en ... Corryn heeft problemen om de bal te vangen. Stroud rent richting de bal. Stroud draait met de bal, schiet en ... Tullio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiappuzzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stroud krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:4

35e minuut.
Daar is Stroud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroud passt de bal in één keer door. Corryn rent richting de bal. Corryn schiet op doel. Tullio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:5

39e minuut.
Chiqueno met een sublieme pass. Daar is García Ventayol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ventayol passt de bal met de wreef. Mijatov rent richting de bal. Mijatov met een sublieme pass. Tullio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cremona 87%, A.S. BARI 13%.
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:5

47e minuut.
Avesano is nu in balbezit. Chiappuzzi onderschept slim de pass. Chiappuzzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Stroud de bal. Stroud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Mijatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Ventayol is nu in balbezit. García Ventayol geeft een lange en hoge pass. Stroud krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:6

53e minuut.
Mijatov is nu in balbezit. Mijatov heeft problemen om de bal te vangen. Mijatov passt de bal zonder na te denken. Corryn rent richting de bal. Corryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:7

54e minuut.
Klungelig pakt Civilla de bal. Civilla speelt de bal door. Daar is Marzapane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroud rent richting de bal. Stroud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mijatov passt de bal met de wreef. Corryn speelt de bal door. Stroud rent richting de bal. Stroud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mijatov passt de bal met de wreef. Corryn is nu in balbezit. Corryn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Di Franco de bal onder controle te krijgen. Tullio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:8

69e minuut.
Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud passt de bal met de wreef. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn schiet op doel. Tullio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Scuto geeft de bal voor. Daar is Chiqueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiqueno speelt de bal door. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Scuto rent richting de bal. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov met een sublieme pass. Stroud is nu in balbezit. Stroud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:9

84e minuut.
García Ventayol met een sublieme pass. Chiappuzzi is nu in balbezit. Chiappuzzi geeft de bal voor. Stroud is nu in balbezit. Stroud geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Scuto verovert de bal door een tackle van achteren. Stroud verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn rent richting de bal. Stroud rent richting de bal. Stroud schiet op doel. Tullio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corryn rent richting de bal. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cremona 84%, A.S. BARI 16%.
Atletico Cremona - A.S. BARI 0:10