Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:56
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Ifalc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16269
Ifalc REAL VIACCIA
ale rombo Tactiek Unlimited G
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.5 gemiddelde waardering 57.8
unsatisfactory Schieten outstanding
weak Passen excellent
average Verdedigen very good


4e minuut.
Serallegri met een sublieme pass. Daar is Pintomarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duzyan speelt de bal door. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Daar is Pintomarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duzyan is nu in balbezit. Duzyan probeert naar een medespeler te passen. Fernández Cervera is nu in balbezit. Fernández Cervera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sottile kopt de bal weg. Fernández Cervera is nu in balbezit. Sandri speelt de bal door. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fernández Cervera heeft problemen om de bal te vangen. Foppoli rent richting de bal. Sandri is nu in balbezit. Damyanov onderschept slim de pass. Damyanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera geeft een lange en hoge pass. Damyanov rent richting de bal. Damyanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tuñón met een sublieme pass. Klungelig pakt Sottile de bal. Sottile passt de bal in één keer door. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera schiet op doel. Serallegri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:1

22e minuut.
Sion geeft een lange en hoge pass. Damyanov kopt de bal weg. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera haalt uit met een fantastische trap. Serallegri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:2

29e minuut.
Tuñón rent richting de bal. Tuñón passt de bal zonder na te denken. Daar is Tagliapietre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ignjovski geeft een lange en hoge pass. Tagliapietre onderschept slim de pass. Sottile geeft een hoge lob. Damyanov rent richting de bal. Damyanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sottile onderschept slim de pass. Sottile met een sublieme pass. Damyanov rent richting de bal. Damyanov schiet op doel. Serallegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:3

42e minuut.
Duzyan met een sublieme pass. Sottile is nu in balbezit. Sottile geeft een hoge lob. Damyanov rent richting de bal. Damyanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifalc 79%, REAL VIACCIA 21%.
Ifalc - REAL VIACCIA 0:3

48e minuut.
Duzyan met een sublieme pass. Sottile is nu in balbezit. Sottile geeft een lange en hoge pass. Damyanov rent richting de bal. Damyanov haalt uit met een fantastische trap. Serallegri bokst de bal weg.

52e minuut.
Sottile geeft de bal voor. Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Damyanov rent richting de bal. Damyanov haalt uit met een fantastische trap. Serallegri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:4

55e minuut.
Ignjovski rent richting de bal. Ignjovski geeft de bal voor. Klungelig pakt Quilici de bal. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Sottile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duzyan is nu in balbezit. Duzyan passt de bal zonder na te denken. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera haalt uit met een fantastische trap. Serallegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:5

64e minuut.
Duzyan onderschept slim de pass. Duzyan speelt de bal door. Sottile heeft problemen om de bal te vangen. Sottile geeft een lange en hoge pass. Fernández Cervera krijgt zijn hoofd ertegen. Serallegri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Duzyan met een sublieme pass. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera passt de bal in één keer door. Damyanov rent richting de bal. Damyanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:6

69e minuut.
Tagliapietre is nu in balbezit. Tagliapietre geeft een hoge lob. Sottile is nu in balbezit. Sottile geeft de bal voor. Damyanov springt en kopt de bal. Serallegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diana. Sottile is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duzyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Damyanov kopt de bal weg. Serallegri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Duzyan passt de bal in één keer door. Sottile rent richting de bal. Diana begaat een overtreding. Diana krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Foppoli de bal. Foppoli verovert de bal door een tackle van achteren. Damyanov is nu in balbezit. Damyanov schiet op doel. Serallegri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:7

79e minuut.
Brascugli passt de bal met de wreef. Diana rent richting de bal. Diana geeft een hoge lob. Duzyan rent richting de bal. Duzyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fernández Cervera is nu in balbezit. Tagliapietre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera onderschept slim de pass. Fernández Cervera haalt uit met een fantastische trap. Serallegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:8

85e minuut.
Gülenay speelt de bal door. Foppoli heeft problemen om de bal te vangen. Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Damyanov is nu in balbezit. Damyanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ifalc - REAL VIACCIA 0:9

90e minuut.
Sottile geeft een lange en hoge pass. Fernández Cervera kopt de bal weg. Daar is Foppoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifalc 83%, REAL VIACCIA 17%.
Ifalc - REAL VIACCIA 0:9