Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
finelarue Real Palermo
Normal Tactiek 442aa2
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 42.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


14e minuut.
Converso met een snelle inworp. Garbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci probeert naar een medespeler te passen. Bellotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotti haalt uit met een fantastische trap. Aleotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Antonucci probeert naar een medespeler te passen. Bellotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotti passt de bal met de wreef. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uzzi neemt de hoekschop. Favaron heeft problemen om de bal te vangen. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi draait met de bal, schiet en ... Aleotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruozzi springt en kopt de bal. Aleotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bellotti is nu in balbezit. Bellotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aleotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Colosi rent richting de bal. Vũ Minh onderschept slim de pass. Vũ Minh speelt de bal door. Ruozzi rent richting de bal. Ruozzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Terzuolo is nu in balbezit. Ruozzi onderschept slim de pass. Marzuoli geeft een hoge lob. Uzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Favaron onderschept slim de pass. Favaron speelt de bal door. Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotti verovert de bal door een tackle van achteren. Bellotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzuoli speelt de bal door. Daar is Bellotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Dejana rent richting de bal. Vũ Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Vũ Minh geeft de bal voor. Bellotti is nu in balbezit. Ruozzi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Scordia trapt de bal weg. Colosi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bini de bal onder controle te krijgen. Cicero rent richting de bal. Cicero draait met de bal, schiet en ... Habenstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas passt de bal zonder na te denken. Bellotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demichele de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
finelarue - Real Palermo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: finelarue 81%, Real Palermo 19%.
finelarue - Real Palermo 0:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marzuoli met de inworp. Karavas geeft de bal voor. Aleotti probeert wanhopig de bal te grijpen. Demichele heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Karavas geeft de bal voor. Terzuolo kopt de bal weg. Converso is nu in balbezit. Bellotti verovert de bal door een tackle van achteren. Bellotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Antonucci speelt de bal door. Irizarry is nu in balbezit. Irizarry met een sublieme pass. Klungelig pakt Bellotti de bal. Bellotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Uzzi is nu in balbezit. Uzzi geeft een lange en hoge pass. Bellotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Favaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Favaron geeft een hoge lob. Catelli kopt de bal weg. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bellotti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
finelarue - Real Palermo 0:2

84e minuut.
Marzuoli met een sublieme pass. Aleotti met een sublieme pass. Karavas speelt de bal door. Klungelig pakt Bellotti de bal. Bellotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Catelli de bal onder controle te krijgen. Klar geeft een hoge lob. Bellotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotti haalt uit met een fantastische trap. Aleotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
finelarue - Real Palermo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: finelarue 88%, Real Palermo 12%.
finelarue - Real Palermo 0:3