Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdak FC-ANDRESPOL
First Tactiek komornik
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Liesmiņš onderschept slim de pass. Liesmiņš geeft een lange en hoge pass. Kasu onderschept slim de pass. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Tlaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC-ANDRESPOL 0:1

14e minuut.
Kasu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duru met een snelle inworp. Podkański is nu in balbezit. Podkański geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tlaga bokst de bal weg. Gonzalez maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Huddlestone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC-ANDRESPOL 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Frontzeck de bal. Calandro geeft een lange en hoge pass. Moldani kopt de bal weg. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Duru rent richting de bal. Duru probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Lamka passt de bal in één keer door. Huddlestone probeert naar een medespeler te passen. Lamka speelt de bal door. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Tlaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kwasigroch met een sublieme pass. Lamka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldani rent richting de bal. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC-ANDRESPOL 0:3

32e minuut.
Moldani probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal in één keer door. Liesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesmiņš draait met de bal, schiet en ... Tlaga bokst de bal weg.

34e minuut.
Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez passt de bal met de wreef. Liesmiņš rent richting de bal. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap. Tlaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Calandro de bal. Calandro geeft een lange en hoge pass. Daar is Kasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liesmiņš rent richting de bal. Liesmiņš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Calandro geeft de bal voor. Tlaga speelt de bal door. Podkański kopt de bal weg. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC-ANDRESPOL 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 76%, FC-ANDRESPOL 24%.
FC Gdak - FC-ANDRESPOL 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podkański is nu in balbezit. Podkański geeft een lange en hoge pass. Gonzalez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Duru met een sublieme pass. Huddlestone rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liesmiņš. Liesmiņš krijgt een gele kaart. Huddlestone raakt geblesseerd tijdens het duel. Troska komt het veld opgelopen. Ślesiński komt het veld opgelopen. Skłodowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Duru met een snelle inworp. Troska rent richting de bal. Troska met een sublieme pass. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couderc rent richting de bal. Kwasigroch begaat een overtreding. Kwasigroch krijgt een gele kaart. Couderc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Procházka komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kalociński geeft een hoge lob. Inworp. Ostocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipescu geeft de bal voor. Ślesiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Grążawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Lamka speelt de bal door. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agricola komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Moldani rent richting de bal. Moldani passt de bal met de wreef. Duru met een sublieme pass. Agricola is nu in balbezit. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Tlaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Duru met een snelle inworp. Troska is nu in balbezit. Hamadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamadi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Agricola passt de bal in één keer door. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez passt de bal met de wreef. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Agricola passt de bal zonder na te denken. Huddlestone rent richting de bal. Huddlestone geeft een hoge lob. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ostocki geeft de bal voor. Klungelig pakt Troska de bal. Troska met een sublieme pass. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC-ANDRESPOL 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 68%, FC-ANDRESPOL 32%.
FC Gdak - FC-ANDRESPOL 0:5