Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Brzeziny RUMIA JANOWO
meine Tactiek MOJE
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 56.4
average Schieten excellent
weak Passen very good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Szweda geeft de bal voor. Inworp. Tentrup met de inworp. Wardana geeft een lange en hoge pass. Padrón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Butrymski geeft een lange en hoge pass. Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardin onderschept slim de pass. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bardin kopt de bal weg. Kačný rent richting de bal. Kačný speelt de bal door. Bardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Tentrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratosławski probeert naar een medespeler te passen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toumi trapt de bal weg. Wardana kopt de bal weg. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Perebinha met een sublieme pass. Tentrup rent richting de bal. Tentrup geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wardana speelt de bal door. Daar is Kačný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačný speelt de bal door. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Berchem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikruta probeert naar een medespeler te passen. Bardin is nu in balbezit. Bardin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jäkl passt de bal in één keer door. Wardana bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardana passt de bal zonder na te denken. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ... Berchem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Gągoł onderschept slim de pass. Gągoł met een sublieme pass. Padrón is nu in balbezit. Padrón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Cheval de bal onder controle te krijgen. Padrón rent richting de bal. Toumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toumi krijgt een gele kaart. Padrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Gągoł wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wardana onderschept slim de pass. Wardana geeft de bal voor. Toumi heeft problemen om de bal te vangen. Padrón is nu in balbezit. Padrón draait met de bal, schiet en ... Berchem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kačný zal de hoekschop nemen. Padrón springt en kopt de bal. Berchem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardin rent richting de bal. Bardin haalt uit met een fantastische trap. Berchem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Jäkl verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kačný met een snelle inworp. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wardana speelt de bal door. Daar is Bardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toumi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kačný zal de hoekschop nemen. Padrón is nu in balbezit. Cheval legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Padrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Bardin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 87%, RUMIA JANOWO 13%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Start Brzeziny - RUMIA JANOWO 0:0

51e minuut.
Wardana is nu in balbezit. Wardana geeft een hoge lob. Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Berchem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - RUMIA JANOWO 0:1

55e minuut.
Kačný probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gągoł de bal. Gągoł passt de bal zonder na te denken. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bardin draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Berchem trapt de bal weg van het doel. Wardana rent richting de bal. Wardana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kačný met de inworp. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Berchem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - RUMIA JANOWO 0:2

82e minuut.
Jäkl rent richting de bal. Padrón onderschept slim de pass. Padrón passt de bal in één keer door. Bardin is nu in balbezit. Bardin haalt uit met een fantastische trap. Berchem bokst de bal weg.

85e minuut.
Marzuolo verovert de bal door een tackle van achteren. Marzuolo geeft een lange en hoge pass. Van Brussel probeert de bal aan de voet te houden. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Van Brussel passt de bal met de wreef. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko passt de bal in één keer door. Alberighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberighi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 78%, RUMIA JANOWO 22%.
Start Brzeziny - RUMIA JANOWO 0:2