Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc po nalewce 04 Laskowianka
523 Tactiek De1end
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten formidable
good Passen very good
average Verdedigen good


5e minuut.
Leyton met de inworp. Cenkov controleert de bal met de borst. Racaniello rent richting de bal. Cenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cenkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Leyton rent richting de bal. Leyton met een sublieme pass. Cenkov speelt de bal door. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Enginer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenkov rent richting de bal. Bockstaele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cenkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabunović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Enginer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:1

12e minuut.
Cenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello speelt de bal door. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı geeft een hoge lob. Knioch kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:2

15e minuut.
Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Leyton geeft de bal voor. Klungelig pakt Zabunović de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Enginer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:3

16e minuut.
Cenkov rent richting de bal. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cenkov schiet op doel. Enginer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:4

18e minuut.
Bockstaele geeft een hoge lob. Abu Firuz met een sublieme pass. Klungelig pakt Gwóźdź de bal. Leyton geeft een lange en hoge pass. Zabunović springt en kopt de bal. Enginer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Knioch passt de bal met de wreef. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenkov schiet op doel. Enginer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:5

25e minuut.
Leyton geeft een hoge lob. Cegiełko kopt de bal weg. Boncz speelt de bal door. Zabunović heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Enginer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Cegiełko is nu in balbezit. Zabunović verovert de bal door een tackle van achteren. Cenkov is nu in balbezit. Cenkov draait met de bal, schiet en ... Enginer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:6

42e minuut.
Kudělka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudělka passt de bal in één keer door. Turenko is nu in balbezit. Turenko geeft een hoge lob. Brinkmann springt en kopt de bal. Moradiellos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce 04 72%, Laskowianka 28%.
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:6

53e minuut.
Leyton is nu in balbezit. Leyton passt de bal in één keer door. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Enginer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:7

63e minuut.
Gwóźdź geeft een hoge lob. Racaniello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:8

71e minuut.
Cenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch met een sublieme pass. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Enginer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cenkov rent richting de bal. Cenkov passt de bal in één keer door. Boncz met een sublieme pass. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zabunović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bockstaele. Zabunović raakt geblesseerd tijdens het duel. Cenkov wilt de vrije trap nemen. Enginer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce 04 65%, Laskowianka 35%.
Fc po nalewce 04 - Laskowianka 0:8