Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące_Kurczaki drink team06
343 Tactiek młoda
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 51.4
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Mondragón speelt de bal door. Szklanka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mlčoušek de bal onder controle te krijgen. Kołacki geeft de bal voor. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mlčoušek zal de hoekschop nemen. Sivilla krijgt zijn hoofd ertegen. Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mlčoušek met een snelle inworp. Kołacki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hekert. Kołacki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mirică neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kołacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kołacki speelt de bal door. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sivilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:1

16e minuut.
Mlčoušek kopt de bal weg. Kołacki rent richting de bal. Kołacki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pazura de bal. Pazura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pazura is nu in balbezit. Pazura geeft een hoge lob. Daar is Sabow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazura geeft de bal voor. Sivilla springt en kopt de bal. Mondragón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Pazura de bal. Sarnat onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sivilla springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoušek onderschept slim de pass. Mlčoušek probeert naar een medespeler te passen. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hekert heeft problemen om de bal te vangen. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Sivilla is nu in balbezit. Sivilla haalt uit met een fantastische trap. Mondragón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:2

31e minuut.
Skoneczny geeft een hoge lob. Pazura is nu in balbezit. Pazura passt de bal met de wreef. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:3

38e minuut.
Mirică is nu in balbezit. Mirică geeft een lange en hoge pass. Sivilla rent richting de bal. Sivilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:4

40e minuut.
Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică passt de bal zonder na te denken. Sivilla rent richting de bal. Sivilla schiet op doel. Mondragón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:5

42e minuut.
Mlčoušek rent richting de bal. Mlčoušek passt de bal zonder na te denken. Kołacki rent richting de bal. Kołacki geeft de bal voor. Sivilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Mondragón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lasek rent richting de bal. Mlčoušek onderschept slim de pass. Mlčoušek geeft de bal voor. Sivilla rent richting de bal. Sivilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 72%, drink team06 28%.
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:5

54e minuut.
Mirică geeft een hoge lob. Sivilla is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sivilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mirică verovert de bal door een tackle van achteren. Mirică passt de bal met de wreef. Strzyga met een sublieme pass. Klungelig pakt Sivilla de bal. Sivilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny onderschept slim de pass. Zawodny geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mirică probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pazura de bal. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura onderschept slim de pass. Pazura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sarnat is nu in balbezit. Sarnat geeft een hoge lob. Inworp. Mlčoušek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołacki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Zawodny rent richting de bal. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka onderschept slim de pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pazura rent richting de bal. Pazura geeft de bal voor. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla schiet op doel. Mondragón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki passt de bal zonder na te denken. Sivilla is nu in balbezit. Sivilla draait met de bal, schiet en ... Mondragón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:6

82e minuut.
Żelazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołacki krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kołacki geeft een hoge lob. Sarnat kopt de bal weg. Obieglo rent richting de bal. Sivilla verovert de bal door een tackle van achteren. Sivilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:7

87e minuut.
Obieglo rent richting de bal. Pazura onderschept slim de pass. Kołacki is nu in balbezit. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Strzyga verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyga speelt de bal door. Sivilla rent richting de bal. Sivilla heeft problemen om de bal te vangen. Sivilla draait met de bal, schiet en ... Mondragón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pazura is nu in balbezit. Pazura schiet op doel. Mondragón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 57%, drink team06 43%.
Pędzące_Kurczaki - drink team06 0:8