Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec LKS Haczów
dragon Tactiek 1-5-3-2p
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 47.5
adequate Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft de bal voor. Méndez kopt de bal weg. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rüfenacht de bal. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Math Point werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LKS Haczów 0:1

10e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez kan de bal niet met de borst controleren. Méndez geeft de bal voor. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... Math Point bokst de bal weg.

12e minuut.
Dinu speelt de bal door. Alonso Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Soler passt de bal in één keer door. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Milin kopt de bal weg. Martínez Pujalte probeert de bal met de borst te controleren. Lizaso is nu in balbezit. Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gornati geeft een hoge lob. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte schiet op doel. Math Point bokst de bal weg.

35e minuut.
Gornati met een snelle inworp. Milin is nu in balbezit. Milin geeft een lange en hoge pass. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Math Point bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Andrade geeft een hoge lob. Kozubek rent richting de bal. Rüfenacht verovert de bal door een tackle van achteren. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte schiet op doel. Math Point probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 72%, LKS Haczów 28%.
Stal Mielec - LKS Haczów 0:1

46e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft een hoge lob. Rüfenacht speelt de bal door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. Math Point bokst de bal weg. Kozubek is nu in balbezit. Rüfenacht verovert de bal door een tackle van achteren. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LKS Haczów 0:2

48e minuut.
Bârzanu geeft een hoge lob. Inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milin rent richting de bal. Milin geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zambrzycki kopt de bal weg. Alonso Soler heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kozubek de bal onder controle te krijgen. Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Alonso Soler speelt de bal door. Dyer rent richting de bal. Dyer passt de bal in één keer door. Dinu is nu in balbezit. Dinu schiet op doel. De bal raakt de paal. Maghiran bokst de bal weg. Maghiran met een sublieme pass. Zambrzycki kopt de bal weg. Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez speelt de bal door. Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Pujalte schiet op doel. Math Point probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LKS Haczów 0:3

72e minuut.
Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Alonso Soler is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade met een sublieme pass. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Math Point bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 67%, LKS Haczów 33%.
Stal Mielec - LKS Haczów 0:3