Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kris Team ZORZA Krzeszów
od Janka Tactiek zorza
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30.1 gemiddelde waardering 52
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Mujica onderschept slim de pass. Mujica met een sublieme pass. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pidžula de bal. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Fierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raat met een snelle inworp. Lagos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Čmuchálek de bal. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:1

7e minuut.
Rahmen verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmen geeft de bal voor. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel. Fierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kosynier probeert de bal met de borst te controleren. Čmuchálek rent richting de bal. Lagos is nu in balbezit. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:2

10e minuut.
Kotkiewicz speelt de bal door. Daar is Wanatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:3

18e minuut.
Murillo geeft de bal voor. Čmuchálek rent richting de bal. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek onderschept slim de pass. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica speelt de bal door. Murillo rent richting de bal. Murillo geeft de bal voor. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maleczek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maleczek kan niet meer verder spelen. Barandiarán komt het veld opgelopen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raat met een snelle inworp. Pidžula is nu in balbezit. Lagos onderschept slim de pass. Lagos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:4

37e minuut.
Mujica speelt de bal door. Murillo rent richting de bal. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sędłak speelt de bal door. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos geeft een lange en hoge pass. Daar is Altınyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:5

42e minuut.
Teixeira kopt de bal weg. Klungelig pakt Mujica de bal. Mujica met een sublieme pass. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raat is nu in balbezit. Raat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 73%, ZORZA Krzeszów 27%.
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:6

46e minuut.
Kotkiewicz passt de bal in één keer door. Legue is nu in balbezit. Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. Kuterba draait met de bal, schiet en ... Miszkiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo met een sublieme pass. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:7

58e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Barandiarán onderschept slim de pass. Raat is nu in balbezit. Raat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fierka met een harde bal richting middenveld. Teixeira kopt de bal weg. Mujica probeert naar een medespeler te passen. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:8

79e minuut.
Sędłak rent richting de bal. Sędłak geeft de bal voor. Inworp. Raat met de inworp. Lagos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Raat is nu in balbezit. Raat geeft de bal voor. Klungelig pakt Čmuchálek de bal. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Fierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:9

87e minuut.
Rodrigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınyol rent richting de bal. Mujica maakt een afschuwelijke overtreding. Mujica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 66%, ZORZA Krzeszów 34%.
Kris Team - ZORZA Krzeszów 0:9