Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrala Nasienna Proślice Bąbelkowy Atak
Liga :P Tactiek defensive5
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Le Cam verovert de bal door een tackle van achteren. Le Cam geeft een hoge lob. Daar is Volk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Łazicki met een sublieme pass. Küpfer controleert de bal met de borst. Küpfer passt de bal in één keer door. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. Ignaczak bokst de bal weg.

9e minuut.
Ziep is nu in balbezit. Łazicki verovert de bal door een tackle van achteren. Łazicki probeert naar een medespeler te passen. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Łazicki verovert de bal door een tackle van achteren. Łazicki passt de bal met de wreef. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel. Ignaczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:1

14e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Castiblanco probeert de bal met de borst te controleren. Castiblanco geeft de bal voor. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Volk is nu in balbezit. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:2

17e minuut.
Küpfer rent richting de bal. Küpfer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:3

18e minuut.
Łazicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazicki geeft de bal voor. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:4

20e minuut.
Küpfer rent richting de bal. Küpfer passt de bal in één keer door. Łazicki speelt de bal door. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nóbrega met een snelle inworp. Łazicki rent richting de bal. Łazicki probeert naar een medespeler te passen. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel. Ignaczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Korzym de bal. Korzym passt de bal zonder na te denken. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Ignaczak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:5

27e minuut.
Plafko rent richting de bal. Nóbrega verovert de bal door een tackle van achteren. Nóbrega speelt de bal door. Piesiura rent richting de bal. Piesiura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:6

29e minuut.
Küpfer heeft problemen om de bal te vangen. Küpfer passt de bal in één keer door. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Piesiura kopt de bal weg. Nóbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóbrega speelt de bal door. Cazenave rent richting de bal. Cazenave draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dybowski geeft een hoge lob. Nóbrega kopt de bal weg. Ziep heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Küpfer is nu in balbezit. Küpfer geeft de bal voor. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:7

40e minuut.
Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rej de bal onder controle te krijgen. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave draait met de bal, schiet en ... Ignaczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rej geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łazicki met de inworp. Piesiura rent richting de bal. Piesiura schiet op doel. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrala Nasienna Proślice 76%, Bąbelkowy Atak 24%.
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:7

47e minuut.
Łazicki rent richting de bal. Łazicki passt de bal in één keer door. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. Ignaczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:8

52e minuut.
Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki geeft de bal voor. Cazenave rent richting de bal. Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Küpfer probeert naar een medespeler te passen. Łazicki heeft problemen om de bal te vangen. Łazicki geeft een lange en hoge pass. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Ignaczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:9

60e minuut.
Nóbrega is nu in balbezit. Nóbrega met een sublieme pass. Wędreński rent richting de bal. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóbrega onderschept slim de pass. Nóbrega met een sublieme pass. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Castiblanco verovert de bal door een tackle van achteren. Castiblanco geeft een hoge lob. Daar is Rej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:10

66e minuut.
Küpfer geeft de bal voor. Wędreński heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave rent richting de bal. Cazenave schiet op doel. Ignaczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ignaczak met een sublieme pass. Le Cam kopt de bal weg. Łazicki speelt de bal door. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Łazicki onderschept slim de pass. Łazicki probeert naar een medespeler te passen. Piesiura rent richting de bal. Piesiura schiet op doel. Ignaczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:11

79e minuut.
Rej rent richting de bal. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura geeft een hoge lob. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak bokst de bal weg. Łazicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rej rent richting de bal. Piesiura begaat een overtreding. Piesiura krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Küpfer onderschept slim de pass. Küpfer probeert naar een medespeler te passen. Łazicki probeert naar een medespeler te passen. Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Łazicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Küpfer de bal. Küpfer speelt de bal door. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cazenave rent richting de bal. Volk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volk krijgt een gele kaart. Cazenave is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cazenave legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ignaczak bokst de bal weg.

86e minuut.
Küpfer probeert naar een medespeler te passen. Łazicki rent richting de bal. Łazicki passt de bal met de wreef. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ignaczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piesiura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Łazicki heeft problemen om de bal te vangen. Łazicki passt de bal zonder na te denken. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel. Ignaczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:12

90e minuut.
Korzym speelt de bal door. Klungelig pakt Grzybiński de bal. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrala Nasienna Proślice 76%, Bąbelkowy Atak 24%.
Centrala Nasienna Proślice - Bąbelkowy Atak 0:12