Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alibaba team Rycerze, którzy mówią Ni
Normal Tactiek 1
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 52.8
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Wichary met een sublieme pass. Olszar rent richting de bal. Olszar probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plafko met een harde bal richting middenveld. Hevia kopt de bal weg. Olszar rent richting de bal. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plafko trapt de bal weg van het doel. Wojnarowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Olszar de bal onder controle te krijgen. Olszar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stono met de inworp. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprych krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar geeft de bal voor. Hevia is nu in balbezit. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:1

12e minuut.
Olszar rent richting de bal. Stono geeft de bal voor. Hevia speelt de bal door. Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Olszar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:2

18e minuut.
Salenko passt de bal met de wreef. Wichary is nu in balbezit. Wichary passt de bal met de wreef. Daar is Olszar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:3

19e minuut.
Grzywiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Oprych de bal. Wichary speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:4

23e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński geeft een hoge lob. Wojnarowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hevia kopt de bal weg. Wojnarowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:5

25e minuut.
Rażniewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hevia de bal. Hevia geeft een hoge lob. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:6

28e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Grzywiński is nu in balbezit. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Piesio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:7

33e minuut.
Śmieszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Hevia de bal. Hevia geeft de bal voor. Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Olszar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:8

34e minuut.
Makuch rent richting de bal. Wichary onderschept slim de pass. Wichary passt de bal in één keer door. Olszar is nu in balbezit. Olszar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wichary kopt de bal weg. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:9

37e minuut.
Hevia speelt de bal door. Salenko met een sublieme pass. Hevia rent richting de bal. Hevia geeft een hoge lob. Olszar maakt een snoekduik en kopt de bal. Piesio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojnarowski springt en kopt de bal. Piesio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wichary met een snelle inworp. Olszar rent richting de bal. Olszar geeft een hoge lob. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:10

39e minuut.
Mach passt de bal zonder na te denken. Wichary is nu in balbezit. Wichary passt de bal met de wreef. Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wichary kopt de bal weg. Olszar is nu in balbezit. Olszar passt de bal met de wreef. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Piesio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:11

42e minuut.
Hevia met een sublieme pass. Wojnarowski controleert de bal met de borst. Wojnarowski speelt de bal door. Olszar rent richting de bal. Olszar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:12

44e minuut.
Hevia is nu in balbezit. Hevia passt de bal zonder na te denken. Oprych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibaba team 81%, Rycerze, którzy mówią Ni 19%.
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:13

46e minuut.
Pieszek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wilczak probeert naar een medespeler te passen. Salenko speelt de bal door. Pieszek is nu in balbezit. Klungelig pakt Olszar de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Friedmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedmann met een sublieme pass. Wichary probeert naar een medespeler te passen. Olszar rent richting de bal. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Szeląg onderschept slim de pass. Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia passt de bal met de wreef. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar draait met de bal, schiet en ... Piesio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:14

60e minuut.
Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary passt de bal in één keer door. Hevia met een sublieme pass. Olszar rent richting de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ... Piesio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Śmieszek speelt de bal door. Wilczak probeert naar een medespeler te passen. Wichary speelt de bal door. Olszar rent richting de bal. Olszar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić met een sublieme pass. Klungelig pakt Pieszek de bal. Olszar rent richting de bal. Olszar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieszek rent richting de bal. Pieszek draait met de bal, schiet en ... Piesio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:15

72e minuut.
Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary probeert naar een medespeler te passen. Salenko speelt de bal door. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:16

76e minuut.
Perišić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salenko geeft een lange en hoge pass. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar draait met de bal, schiet en ... Piesio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:17

81e minuut.
Wichary verovert de bal door een tackle van achteren. Wichary speelt de bal door. Olszar rent richting de bal. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:18

83e minuut.
Hevia met een snelle inworp. Salenko is nu in balbezit. Salenko speelt de bal door. Pieszek rent richting de bal. Pieszek haalt uit met een fantastische trap. Piesio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Hevia onderschept slim de pass. Hevia speelt de bal door. Plafko is nu in balbezit. Olszar verovert de bal door een tackle van achteren. Olszar draait met de bal, schiet en ... Piesio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Salenko probeert naar een medespeler te passen. Hevia rent richting de bal. Hevia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salenko de bal. Salenko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek speelt de bal door. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibaba team 88%, Rycerze, którzy mówią Ni 12%.
Alibaba team - Rycerze, którzy mówią Ni 0:18