Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki dolanka hooligans
4-4-2 Tactiek 555
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Gal is nu in balbezit. Gal geeft een hoge lob. Matiejauskis speelt de bal door. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Anliker speelt de bal door. Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Bradu passt de bal met de wreef. Raţ is nu in balbezit. Raţ schiet op doel. Nøkleby bokst de bal weg.

7e minuut.
Anliker met een snelle inworp. Micewicz is nu in balbezit. Nierychlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nierychlewski geeft de bal voor. Raţ springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt de bal. Anliker met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... Nøkleby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - dolanka hooligans 0:1

14e minuut.
Lacunza rent richting de bal. Matiejauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Matiejauskis passt de bal met de wreef. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - dolanka hooligans 0:2

15e minuut.
Raţ passt de bal in één keer door. Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski passt de bal in één keer door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nøkleby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Páez probeert naar een medespeler te passen. Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Anliker passt de bal in één keer door. Arıç rent richting de bal. Arıç passt de bal zonder na te denken. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Micewicz de bal onder controle te krijgen. Nierychlewski met een sublieme pass. Raţ is nu in balbezit. Raţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Anliker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jachvliani de bal. Bradu is nu in balbezit. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ draait met de bal, schiet en ... Nøkleby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kotecki met een sublieme pass. Raţ probeert de bal met de borst te controleren. Páez is nu in balbezit. Raţ verovert de bal door een tackle van achteren. Raţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lucas met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker begaat een overtreding. Anliker krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nierychlewski probeert naar een medespeler te passen. Jachvliani met een sublieme pass. Altman probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Anliker passt de bal zonder na te denken. Nierychlewski probeert naar een medespeler te passen. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ... Nøkleby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Daar is Jachvliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţ onderschept slim de pass. Raţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - dolanka hooligans 0:3

44e minuut.
Altman passt de bal in één keer door. Matiejauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiejauskis passt de bal zonder na te denken. Raţ rent richting de bal. Raţ schiet op doel. Nøkleby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nierychlewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jachvliani probeert de bal met de borst te controleren. Raţ is nu in balbezit. Raţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - dolanka hooligans 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 64%, dolanka hooligans 36%.
Stare Pierniki - dolanka hooligans 0:4

53e minuut.
Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu passt de bal met de wreef. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Portella geeft de bal voor. Bradu is nu in balbezit. Gal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bradu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kotecki met een sublieme pass. Jachvliani kopt de bal weg. Nierychlewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Raţ de bal. Raţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Jachvliani met een sublieme pass. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu passt de bal met de wreef. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Trung Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - dolanka hooligans 1:4

69e minuut.
Gal passt de bal in één keer door. Arıç probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jachvliani de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nierychlewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Nøkleby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - dolanka hooligans 1:5

76e minuut.
Trung Hồng passt de bal met de wreef. rent richting de bal. Giorgino rent richting de bal. onderschept slim de pass. schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rotaru geeft een lange en hoge pass. Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal met de wreef. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 58%, dolanka hooligans 42%.
Stare Pierniki - dolanka hooligans 1:5