Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Craxa Szczawa Wrz Tarnów
SzAchy Tactiek c
36% Balbezit 64%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 54
average Schieten excellent
good Passen excellent
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Adames passt de bal zonder na te denken. Daar is Gasparetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozera de bal. Kozera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Wrz Tarnów 0:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Mancuso de bal onder controle te krijgen. Adames is nu in balbezit. Adames passt de bal met de wreef. Kozera is nu in balbezit. Kozera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Wrz Tarnów 0:2

27e minuut.
Diaz heeft problemen om de bal te vangen. Diaz speelt de bal door. Gasparetti rent richting de bal. Gasparetti geeft een lange en hoge pass. Kozera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szarawarski kopt de bal weg. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames geeft de bal voor. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wyczułkowski geeft de bal voor. Diaz heeft problemen om de bal te vangen. Diaz passt de bal in één keer door. Gasparetti rent richting de bal. Gasparetti geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Urbaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kozera rent richting de bal. Kozera schiet op doel. Urbaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mancuso speelt de bal door. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Wrz Tarnów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Craxa Szczawa 67%, Wrz Tarnów 33%.
MKS Craxa Szczawa - Wrz Tarnów 0:3

49e minuut.
Daar is Gasparetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparetti passt de bal zonder na te denken. Adames speelt de bal door. Klungelig pakt Tsopp de bal. Tsopp geeft de bal voor. Urbaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gasparetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zsák de bal. Gasparetti geeft de bal voor. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Tsopp de bal. Bułka rent richting de bal. Bułka met een sublieme pass. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nazzario kopt de bal weg. Klungelig pakt Zsák de bal. Zsák geeft een lange en hoge pass. Kozera rent richting de bal. Kozera schiet op doel. Urbaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Yurttaş geeft de bal voor. Nazzario kopt de bal weg. Gasparetti heeft problemen om de bal te vangen. Gasparetti geeft de bal voor. Kozera maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaś bokst de bal weg.

81e minuut.
Bosánszki geeft een hoge lob. Gasparetti kopt de bal weg. Daar is Faron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák rent richting de bal. Zsák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Craxa Szczawa 67%, Wrz Tarnów 33%.
MKS Craxa Szczawa - Wrz Tarnów 0:3