Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:37
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: DRG ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24535
Dragoni Dzierżązno RKS Barbaros
NG V 1.2.1 [O] Tactiek nova
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Meta probeert naar een medespeler te passen. Gauthier is nu in balbezit. Tukser onderschept slim de pass. Tukser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:1

7e minuut.
Gauthier is nu in balbezit. Gauthier geeft een hoge lob. Neiße kopt de bal weg. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Recoteco is nu in balbezit. Zelada onderschept slim de pass. Zelada passt de bal met de wreef. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gauthier de bal onder controle te krijgen. Meta rent richting de bal. Meta passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meta zal de hoekschop nemen. Tukser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tukser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukser draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gauthier de bal onder controle te krijgen. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz schiet op doel. Eckel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tukser heeft problemen om de bal te vangen. Tukser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:2

32e minuut.
Paranhos probeert naar een medespeler te passen. Tukser rent richting de bal. Tukser passt de bal zonder na te denken. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Eckel bokst de bal weg.

39e minuut.
Romaniewicz passt de bal zonder na te denken. Neiße is nu in balbezit. Neiße passt de bal met de wreef. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap. Eckel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovski komt het veld opgelopen. Smolinski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 59%, RKS Barbaros 41%.
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:2

46e minuut.
Tukser kopt de bal weg. Romaniewicz is nu in balbezit. Gauthier rent richting de bal. Romaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap. Eckel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Neiße probeert naar een medespeler te passen. Gauthier rent richting de bal. Gauthier passt de bal met de wreef. Popovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Papadiamantis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Neiße, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neiße passt de bal in één keer door. Tukser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukser schiet op doel. Eckel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:3

54e minuut.
Lobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta is nu in balbezit. Meta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tukser de bal. Tukser haalt uit met een fantastische trap. Eckel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Papadiamantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelada probeert naar een medespeler te passen. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:4

58e minuut.
Paranhos passt de bal zonder na te denken. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta speelt de bal door. Tukser rent richting de bal. Tukser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Majerník geeft de bal voor. Zelada kopt de bal weg. Daar is Romaniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:5

62e minuut.
Grozavu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gauthier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neiße met een snelle inworp. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paranhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranhos geeft de bal voor. Tukser is nu in balbezit. Tukser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:6

70e minuut.
Catalán komt het veld opgelopen. Feinbier komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Eckel met een sublieme pass. Meta heeft problemen om de bal te vangen. Meta geeft een hoge lob. Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sachse bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada is nu in balbezit. Zelada geeft een lange en hoge pass. Grozavu rent richting de bal. Grozavu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eckel probeert naar een medespeler te passen. Pirinen geeft de bal voor. Feinbier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:7

78e minuut.
Paranhos geeft de bal voor. Klungelig pakt Feinbier de bal. Paranhos is nu in balbezit. Feinbier is nu in balbezit. Paranhos geeft de bal voor. Eckel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Paranhos de bal. Paranhos passt de bal in één keer door. Meta speelt de bal door. Grozavu rent richting de bal. Grozavu draait met de bal, schiet en ... Eckel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:8

88e minuut.
Kycher trapt de bal weg van het doel. Zelada kopt de bal weg. Grozavu rent richting de bal. Grozavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 62%, RKS Barbaros 38%.
Dragoni Dzierżązno - RKS Barbaros 0:9