Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yong player Immortales
Normal Tactiek Masakra flanka
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 58.8
poor Schieten incredible
unsatisfactory Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Dodds passt de bal in één keer door. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dannhäuser de bal. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dodds kopt de bal weg. Daar is Sznaucer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Daar is Dannhäuser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Łatkowski de bal. Łatkowski schiet op doel. Dodds kan de bal niet met de borst controleren. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Andrzejczak rent richting de bal. Andrzejczak geeft een hoge lob. Łatkowski kopt de bal weg. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dodds is nu in balbezit. Dodds met een sublieme pass. Klungelig pakt Kozik de bal. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:1

9e minuut.
Dodds is nu in balbezit. Dodds passt de bal zonder na te denken. Daar is Łatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatkowski haalt uit met een fantastische trap. Peryt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:2

11e minuut.
Cvetko probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser controleert de bal met de borst. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski draait met de bal, schiet en ... Peryt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:3

14e minuut.
Łatkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mystek de bal onder controle te krijgen. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser schiet op doel. Peryt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:4

14e minuut.
Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Dannhäuser verovert de bal door een tackle van achteren. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dodds speelt de bal door. Łatkowski is nu in balbezit. Łatkowski passt de bal met de wreef. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:5

17e minuut.
Klungelig pakt Łatkowski de bal. Mystek is nu in balbezit. Łatkowski onderschept slim de pass. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kukiełka geeft een lange en hoge pass. Dodds is nu in balbezit. Dodds geeft een hoge lob. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski draait met de bal, schiet en ... Peryt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sznaucer passt de bal met de wreef. Dodds is nu in balbezit. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zygmuntowicz is nu in balbezit. Dodds verovert de bal door een tackle van achteren. Dodds passt de bal in één keer door. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:6

27e minuut.
Preich kan de bal niet met de borst controleren. Preich speelt de bal door. Sznaucer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cvetko geeft een lange en hoge pass. Kozik kopt de bal weg. Dodds speelt de bal door. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:7

32e minuut.
Bradło geeft een lange en hoge pass. Szmatiuk kopt de bal weg. Łatkowski is nu in balbezit. Łatkowski haalt uit met een fantastische trap. Peryt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:8

35e minuut.
Cvetko speelt de bal door. Łatkowski rent richting de bal. Dodds speelt de bal door. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dannhäuser passt de bal in één keer door. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mystek ... Strafschop! Łatkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Łatkowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:9

37e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap. Peryt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:10

38e minuut.
Płatek rent richting de bal. Płatek passt de bal in één keer door. Sznaucer rent richting de bal. Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Łatkowski springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:11

43e minuut.
Łatkowski rent richting de bal. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dannhäuser de bal. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ... Peryt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yong player 86%, Immortales 14%.
Yong player - Immortales 0:12

47e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Dodds onderschept slim de pass. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dodds de bal. Dodds geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski schiet op doel. Peryt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Kozik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:13

50e minuut.
Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds met een sublieme pass. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:14

56e minuut.
Klungelig pakt Cvetko de bal. Cvetko speelt de bal door. Dodds speelt de bal door. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap. Peryt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dodds is nu in balbezit. Łatkowski rent richting de bal. Dodds speelt de bal door. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:15

58e minuut.
Barcikowski rent richting de bal. Sznaucer verovert de bal door een tackle van achteren. Sznaucer passt de bal in één keer door. Łatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łatkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cvetko probeert naar een medespeler te passen. Łatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łatkowski passt de bal in één keer door. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Łatkowski passt de bal zonder na te denken. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds passt de bal zonder na te denken. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dodds rent richting de bal. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel. Peryt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Bradło is nu in balbezit. Dodds onderschept slim de pass. Dodds passt de bal zonder na te denken. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Neuman is nu in balbezit. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Dannhäuser verovert de bal door een tackle van achteren. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Peryt met een harde bal richting middenveld. Dodds kopt de bal weg. Sznaucer rent richting de bal. Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sznaucer met een snelle inworp. Dodds rent richting de bal. Dodds geeft de bal voor. Łatkowski is nu in balbezit. Łatkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mystek trapt de bal weg van het doel. Sznaucer kopt de bal weg. Łatkowski is nu in balbezit. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sznaucer passt de bal in één keer door. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:16

76e minuut.
Łatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dodds is nu in balbezit. Dodds passt de bal zonder na te denken. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:17

77e minuut.
Dodds rent richting de bal. Dodds met een sublieme pass. Szmatiuk speelt de bal door. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik passt de bal zonder na te denken. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski schiet op doel. Peryt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:18

81e minuut.
Szmatiuk is nu in balbezit. Dodds is nu in balbezit. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds is nu in balbezit. Dodds passt de bal in één keer door. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:19

84e minuut.
Dannhäuser rent richting de bal. Dodds is nu in balbezit. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kozik de bal. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:20

88e minuut.
Łatkowski passt de bal in één keer door. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser onderschept slim de pass. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ... Peryt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Preich kopt de bal weg. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Immortales 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yong player 90%, Immortales 10%.
Yong player - Immortales 0:21