Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarbeczki kaligula82
4s4d4 Tactiek golaso
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 63
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Solarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:1

4e minuut.
Ristea passt de bal zonder na te denken. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts passt de bal zonder na te denken. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ristea passt de bal met de wreef. Elie rent richting de bal. Elie passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... Solarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie met een sublieme pass. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:2

17e minuut.
Roelandts passt de bal met de wreef. Holba geeft de bal voor. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:3

20e minuut.
Roelandts probeert naar een medespeler te passen. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie geeft de bal voor. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel. Solarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:4

23e minuut.
Holba passt de bal zonder na te denken. Roelandts rent richting de bal. Roelandts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Roelandts passt de bal zonder na te denken. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Chaisaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:5

28e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański met een sublieme pass. Klungelig pakt Quesada de bal. Quesada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solarte trapt de bal weg van het doel. Ziemiański kopt de bal weg. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:6

33e minuut.
Salej passt de bal met de wreef. Ristea probeert de bal aan de voet te houden. Holba rent richting de bal. Mojić onderschept slim de pass. Mojić haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz bokst de bal weg. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić schiet op doel. Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mojić stond buitenspel. Holba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paszulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Elie met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Battaini rent richting de bal. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada schiet op doel. Solarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Grzenkowski rent richting de bal. Elie is nu in balbezit. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ristea speelt de bal door. Elie heeft problemen om de bal te vangen. Elie passt de bal met de wreef. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Solarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 71%, kaligula82 29%.
Skarbeczki - kaligula82 0:6

46e minuut.
Mirošević komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Kanar met een sublieme pass. Elie heeft problemen om de bal te vangen. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kanar passt de bal zonder na te denken. Elie rent richting de bal. Elie geeft de bal voor. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. Mirošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roelandts geeft een lange en hoge pass. Grzenkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:7

59e minuut.
Elie passt de bal met de wreef. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Mirošević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:8

61e minuut.
Ziemiański passt de bal in één keer door. Kanar is nu in balbezit. Kanar speelt de bal door. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski schiet op doel. Mirošević bokst de bal weg. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:9

64e minuut.
Ristea passt de bal in één keer door. Grzenkowski rent richting de bal. Szamborski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzenkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ziemiański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Paszulewicz geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mojić stond buitenspel. Ristea neemt vlug de vrije trap. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel. Mirošević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ristea onderschept slim de pass. Ristea geeft een lange en hoge pass. Quesada kopt de bal weg. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ristea passt de bal met de wreef. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts speelt de bal door. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:10

76e minuut.
Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej is nu in balbezit. Salej probeert naar een medespeler te passen. Mojić rent richting de bal. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cetnarowicz met een harde bal richting middenveld. Elie kopt de bal weg. Battaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:11

78e minuut.
Ziemiański kopt de bal weg. Elie probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:12

80e minuut.
Battaini met een sublieme pass. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ziemiański naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Borda bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda probeert naar een medespeler te passen. Kanar speelt de bal door. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel. Mirošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzenkowski geeft de bal voor. Quesada maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirošević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - kaligula82 0:13

83e minuut.
Grzenkowski onderschept slim de pass. Elie met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Mirošević met een sublieme pass. Ristea kopt de bal weg. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 80%, kaligula82 20%.
Skarbeczki - kaligula82 0:13