Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDiB Lekarty zajacowo
442+ Tactiek newer3
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel passt de bal met de wreef. Štainer is nu in balbezit. Štainer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Štainer kopt de bal weg. Zienkowicz is nu in balbezit. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel schiet op doel. Klimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:1

11e minuut.
Zienkowicz rent richting de bal. Štainer verovert de bal door een tackle van achteren. Štainer passt de bal zonder na te denken. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:2

16e minuut.
Butnăreanu geeft de bal voor. Ştrudel kopt de bal weg. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. Klimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:3

18e minuut.
Pucek probeert naar een medespeler te passen. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Klimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Klimović bokst de bal weg.

24e minuut.
Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Bednarski rent richting de bal. Bednarski passt de bal in één keer door. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer schiet op doel. Klimović bokst de bal weg.

26e minuut.
Parentti kopt de bal weg. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Štainer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pucek de bal. Pucek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel schiet op doel. Klimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butnăreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moczybród komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez geeft de bal voor. Zienkowicz kopt de bal weg. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Okienko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samouilidis probeert naar een medespeler te passen. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer onderschept slim de pass. Štainer draait met de bal, schiet en ... Klimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Moczybród geeft de bal voor. Bielski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ştrudel. Ştrudel krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Espadas geeft de bal voor. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Štainer speelt de bal door. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek passt de bal in één keer door. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bednarski is nu in balbezit. Bednarski passt de bal zonder na te denken. Daar is Zienkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Klimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 74%, zajacowo 26%.
UDiB Lekarty - zajacowo 0:3

46e minuut.
Sahnoun geeft een hoge lob. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel geeft een hoge lob. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Klimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Bednarski passt de bal met de wreef. Zienkowicz is nu in balbezit. Štainer onderschept slim de pass. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:4

51e minuut.
Martínez speelt de bal door. Bednarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarski speelt de bal door. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:5

61e minuut.
Espadas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espadas neemt de hoekschop. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Moczybród geeft een hoge lob. Ştrudel kopt de bal weg. Daar is Štainer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez met een sublieme pass. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zienkowicz geeft de bal voor. Inworp. Espadas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Klimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:6

76e minuut.
Klungelig pakt Štainer de bal. Štainer passt de bal in één keer door. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Klimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:7

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klimović trapt de bal weg van het doel. Espadas kopt de bal weg. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:8

87e minuut.
Zienkowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espadas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pucek geeft een lange en hoge pass. Štainer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bednarski met een snelle inworp. Martínez rent richting de bal. Martínez geeft een hoge lob. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - zajacowo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 72%, zajacowo 28%.
UDiB Lekarty - zajacowo 0:9