Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Kadłuby Olaboga Wąchock
Moja Tactiek IV liga? ;>
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 56.1
weak Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Maciągowski probeert naar een medespeler te passen. Errea is nu in balbezit. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Tuulaniemi bokst de bal weg.

6e minuut.
Paraviso speelt de bal door. Bonnier heeft problemen om de bal te vangen. Bonnier met een sublieme pass. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sobek geeft een hoge lob. Tammik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garske. Garske krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Çulcuoğlu rent richting de bal. Paraviso geeft de bal voor. Daar is Soyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Căliman rent richting de bal. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros geeft een hoge lob. Şıvgın maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:1

26e minuut.
Garske passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Guede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuulaniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:2

33e minuut.
Garske is nu in balbezit. Garske geeft de bal voor. Soyer heeft problemen om de bal te vangen. Şıvgın verovert de bal door een tackle van achteren. Şıvgın schiet op doel. Tuulaniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Kadłuby 64%, Olaboga Wąchock 36%.
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:3

47e minuut.
Guede is nu in balbezit. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros passt de bal in één keer door. Şıvgın rent richting de bal. Şıvgın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:4

51e minuut.
Saviani verovert de bal door een tackle van achteren. Saviani probeert naar een medespeler te passen. Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Guede is nu in balbezit. Garske onderschept slim de pass. Garske met een sublieme pass. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:5

59e minuut.
Şıvgın rent richting de bal. Şıvgın passt de bal met de wreef. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Tuulaniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:6

60e minuut.
Klungelig pakt Şıvgın de bal. Şıvgın passt de bal in één keer door. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros schiet op doel. Tuulaniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:7

61e minuut.
Cisneros passt de bal in één keer door. Bonnier is nu in balbezit. Bonnier probeert naar een medespeler te passen. Şıvgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıvgın haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bonnier is nu in balbezit. Bonnier speelt de bal door. Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın haalt uit met een fantastische trap. Soyer probeert de bal aan de voet te houden. Tuulaniemi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paraviso zal de hoekschop nemen. Şıvgın maakt een snoekduik en kopt de bal. Tuulaniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Saviani speelt de bal door. Garske speelt de bal door. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso geeft een lange en hoge pass. Şıvgın springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnier heeft problemen om de bal te vangen. Bonnier speelt de bal door. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Garske passt de bal met de wreef. Guede is nu in balbezit. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Tuulaniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Kadłuby 62%, Olaboga Wąchock 38%.
SKS Kadłuby - Olaboga Wąchock 0:8