Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siejoki76 Oksjuwe jaroszowice
442 Tactiek def mega
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Sfeclă passt de bal in één keer door. Uchyła speelt de bal door. Doumen rent richting de bal. Doumen haalt uit met een fantastische trap. Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:1

6e minuut.
Wichrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulut rent richting de bal. Bulut geeft een lange en hoge pass. Doumen krijgt zijn hoofd ertegen. Skałuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:2

8e minuut.
Popowicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Uchyła de bal onder controle te krijgen. Wichrowski met een sublieme pass. Raffo is nu in balbezit. Raffo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sofroneac geeft een lange en hoge pass. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo onderschept slim de pass. Raffo haalt uit met een fantastische trap. Skałuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Uchyła de bal. Wichrowski speelt de bal door. Raffo rent richting de bal. Raffo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chlipała heeft problemen om de bal te vangen. Doumen is nu in balbezit. Doumen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:4

15e minuut.
Uchyła met de inworp. Bunikowski geeft een lange en hoge pass. Jiménez Sancho probeert naar een medespeler te passen. Bulut kopt de bal weg. Doumen heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulut neemt de hoekschop. Raffo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:5

17e minuut.
Skowron is nu in balbezit. Troncoso onderschept slim de pass. Troncoso geeft een lange en hoge pass. Doumen rent richting de bal. Doumen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wichrowski met de inworp. Bulut geeft een lange en hoge pass. Doumen maakt een snoekduik en kopt de bal. Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:6

24e minuut.
Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski geeft een hoge lob. Doumen kopt de bal weg. Raffo is nu in balbezit. Raffo haalt uit met een fantastische trap. Skałuba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:7

28e minuut.
Raffo is nu in balbezit. Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo onderschept slim de pass. Raffo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:8

30e minuut.
Lambot geeft een hoge lob. Śnieżek probeert de bal met de borst te controleren. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo draait met de bal, schiet en ... Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:9

34e minuut.
Doumen rent richting de bal. Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut probeert naar een medespeler te passen. Raffo is nu in balbezit. Raffo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Wichrowski passt de bal zonder na te denken. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut is nu in balbezit. Bulut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:10

40e minuut.
Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski passt de bal met de wreef. Śnieżek rent richting de bal. Raffo verovert de bal door een tackle van achteren. Raffo haalt uit met een fantastische trap. Skałuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:11

44e minuut.
Doumen is nu in balbezit. Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut passt de bal met de wreef. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:12

45e minuut.
Daar is Skowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doumen onderschept slim de pass. Doumen probeert naar een medespeler te passen. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 72%, Oksjuwe jaroszowice 28%.
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:12

46e minuut.
Skowron is nu in balbezit. Raffo verovert de bal door een tackle van achteren. Raffo met een sublieme pass. Doumen is nu in balbezit. Doumen schiet op doel. Skałuba bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Doumen rent richting de bal. Chlipała rent richting de bal. Doumen onderschept slim de pass. Doumen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bunikowski geeft een lange en hoge pass. Sofroneac kopt de bal weg. Wichrowski met een sublieme pass. Doumen rent richting de bal. Doumen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut met een sublieme pass. Lambot is nu in balbezit. Lambot geeft de bal voor. Raffo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen passt de bal zonder na te denken. Raffo is nu in balbezit. Raffo haalt uit met een fantastische trap. Skałuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:13

59e minuut.
Uchyła passt de bal in één keer door. Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut speelt de bal door. Doumen rent richting de bal. Doumen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Roszko kan de bal niet met de borst controleren. Lambot onderschept slim de pass. Lambot speelt de bal door. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bulut rent richting de bal. Bulut passt de bal in één keer door. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen draait met de bal, schiet en ... Chlipała probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bugajec komt het veld opgelopen. Maček komt het veld opgelopen. Godlewski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Maček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček geeft een lange en hoge pass. Raffo rent richting de bal. Raffo schiet op doel. Skałuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:14

75e minuut.
Maček kopt de bal weg. Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut probeert naar een medespeler te passen. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kempny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut onderschept slim de pass. Bulut geeft een lange en hoge pass. Raffo rent richting de bal. Raffo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Siwak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulut met de inworp. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut onderschept slim de pass. Maček met een sublieme pass. Raffo rent richting de bal. Raffo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bulut is nu in balbezit. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:15

81e minuut.
Medlock komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bulut verovert de bal door een tackle van achteren. Bulut passt de bal met de wreef. Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Chlipała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulut neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bunikowski de bal. Medlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Medlock haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Śnieżek kopt de bal weg. Bulut speelt de bal door. Medlock rent richting de bal. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Skałuba trapt de bal weg van het doel. Lambot kopt de bal weg. Popowicz is nu in balbezit. Godlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 82%, Oksjuwe jaroszowice 18%.
Siejoki76 - Oksjuwe jaroszowice 0:15