Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heyki F.C. Dziesiąta Lublin
352progresz Tactiek Massimiliano.v.8
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 55
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


16e minuut.
Dulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa passt de bal zonder na te denken. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Zinsou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dillen passt de bal met de wreef. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani passt de bal in één keer door. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt bin Saadi de bal. Tupí rent richting de bal. bin Saadi rent richting de bal. Tupí onderschept slim de pass. Tupí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Tandoğan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fragopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bratianu rent richting de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Zinsou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bacha de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buitenspel voor Tupí. Goede buitenspelval van de verdediging. bin Saadi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gularte kopt de bal weg. Klungelig pakt Terrazas de bal. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Dziesiąta Lublin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 54%, Dziesiąta Lublin 46%.
Heyki F.C. - Dziesiąta Lublin 0:1

47e minuut.
Terrazas geeft de bal voor. Inworp. Fragopoulos met een snelle inworp. Erić geeft de bal voor. Bratianu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Zinsou probeert naar een medespeler te passen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolgofiani. Camarasa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Camarasa kan niet meer verder spelen. Bolgofiani speelt de bal door. Chelidonis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tandoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Gularte onderschept slim de pass. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel. Zinsou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Dziesiąta Lublin 0:2

66e minuut.
Tupí is nu in balbezit. Tupí geeft een hoge lob. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov draait met de bal, schiet en ... McColligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Dziesiąta Lublin 1:2

73e minuut.
Vierklau kopt de bal weg. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani passt de bal in één keer door. Yurukov heeft problemen om de bal te vangen. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. McColligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Bolgofiani passt de bal in één keer door. Bacha is nu in balbezit. Hamiti begaat een overtreding. Hamiti krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Fragopoulos rent richting de bal. Fragopoulos met een sublieme pass. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel. Zinsou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Dziesiąta Lublin 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 56%, Dziesiąta Lublin 44%.
Heyki F.C. - Dziesiąta Lublin 1:3