Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc akapulko Nędza Team
442 Tactiek 333
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 47.8
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen formidable


3e minuut.
Daar is Kardynał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt rent richting de bal. Seger begaat een overtreding. Seger krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt Arriola de bal. Arriola probeert naar een medespeler te passen. Krynicki is nu in balbezit. Kardynał rent richting de bal. Kardynał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Doeltrap. Demaqi trapt de bal weg. Klausz kopt de bal weg. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki haalt uit met een fantastische trap. Demaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kardynał heeft problemen om de bal te vangen. Krynicki rent richting de bal. Krynicki draait met de bal, schiet en ... Demaqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wars is nu in balbezit. Wars passt de bal zonder na te denken. Daar is Arriola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Nędza Team 0:1

16e minuut.
Krynicki onderschept slim de pass. Krynicki passt de bal in één keer door. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Rycerz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Arriola met een sublieme pass. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki schiet op doel. Demaqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Nędza Team 0:2

21e minuut.
Młynarczyk onderschept slim de pass. Młynarczyk geeft de bal voor. Krynicki kopt de bal weg. Kardynał rent richting de bal. Kardynał draait met de bal, schiet en ... Demaqi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Nędza Team 0:3

24e minuut.
Klausz passt de bal met de wreef. Arriola heeft problemen om de bal te vangen. Arriola met een sublieme pass. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał schiet op doel. Demaqi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Nędza Team 0:4

27e minuut.
Zygmunt passt de bal zonder na te denken. Daar is Wars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriola met een sublieme pass. Krynicki rent richting de bal. Krynicki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Nędza Team 0:5

30e minuut.
Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz probeert naar een medespeler te passen. Arriola probeert naar een medespeler te passen. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Arriola met een sublieme pass. Wars is nu in balbezit. Wars met een sublieme pass. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki schiet op doel. Demaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rycerz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wars is nu in balbezit. Wars schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klausz is nu in balbezit. Klausz met een sublieme pass. Grzymkowski geeft de bal voor. Krynicki is nu in balbezit. Krynicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wars is nu in balbezit. Wars schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Żurkiewicz geeft de bal voor. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki met een sublieme pass. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 83%, Nędza Team 17%.
Fc akapulko - Nędza Team 0:5

51e minuut.
Wars rent richting de bal. Arriola is nu in balbezit. Klungelig pakt Wars de bal. Arriola rent richting de bal. Arriola haalt uit met een fantastische trap. Demaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klausz passt de bal in één keer door. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt speelt de bal door. Kardynał rent richting de bal. Kardynał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars onderschept slim de pass. Arriola geeft een hoge lob. Kardynał krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zygmunt probeert de bal aan de voet te houden. Zygmunt geeft een lange en hoge pass. Krynicki probeert de bal met de borst te controleren. Krynicki haalt uit met een fantastische trap. Demaqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Nędza Team 0:6

67e minuut.
Wars is nu in balbezit. Wars passt de bal zonder na te denken. Krynicki rent richting de bal. Krynicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Nędza Team 0:7

84e minuut.
Arriola met een sublieme pass. Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt speelt de bal door. Kardynał is nu in balbezit. Kardynał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Młynarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Młynarczyk geeft een lange en hoge pass. Kardynał kopt de bal weg. Krynicki is nu in balbezit. Krynicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 77%, Nędza Team 23%.
Fc akapulko - Nędza Team 0:7