Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barwinek BUŚKA TEAM
moja Tactiek git 1
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
44.9 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Mahşer geeft de bal voor. Klungelig pakt Divljak de bal. Genkov is nu in balbezit. Genkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - BUŚKA TEAM 0:1

10e minuut.
Lato met een snelle inworp. Evrard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niźnik de bal. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. Vezeanu bokst de bal weg.

26e minuut.
Genkov is nu in balbezit. Divljak verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquel draait met de bal, schiet en ... van de Kasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - BUŚKA TEAM 0:2

28e minuut.
Mahşer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çanakkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oliver rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lato neemt de hoekschop. Oliver maakt een snoekduik en kopt de bal. Vezeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - BUŚKA TEAM 1:2

36e minuut.
Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel passt de bal met de wreef. Genkov is nu in balbezit. Genkov schiet op doel. van de Kasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - BUŚKA TEAM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 40%, BUŚKA TEAM 60%.
Barwinek - BUŚKA TEAM 1:3

55e minuut.
Genkov is nu in balbezit. Köyatası begaat een overtreding. Genkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samson met een snel genomen vrije trap. Genkov is nu in balbezit. Genkov draait met de bal, schiet en ... van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - BUŚKA TEAM 1:4

59e minuut.
Samson rent richting de bal. Samson geeft een lange en hoge pass. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - BUŚKA TEAM 1:5

70e minuut.
Olavesen is nu in balbezit. Olavesen passt de bal zonder na te denken. Genkov is nu in balbezit. Genkov schiet op doel. van de Kasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Samson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sattelberger de bal. Sattelberger passt de bal in één keer door. Daar is Gellner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gellner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - BUŚKA TEAM 1:6

89e minuut.
Samson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majcherczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 53%, BUŚKA TEAM 47%.
Barwinek - BUŚKA TEAM 1:6