Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS MALINIAKI Wały
ultra def Tactiek 40
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten very good
weak Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Felsztyński met een sublieme pass. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc geeft de bal voor. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 0:1

4e minuut.
Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vignjević de bal. Tylak rent richting de bal. Tylak schiet op doel. Kiesewetter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 0:2

7e minuut.
Głuszak heeft problemen om de bal te vangen. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felsztyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Papuc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kiesewetter bokst de bal weg. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak onderschept slim de pass. Tylak passt de bal met de wreef. Rybak rent richting de bal. Rybak draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Papuc de bal. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński met een sublieme pass. Tylak is nu in balbezit. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Kiesewetter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Binkowski neemt de hoekschop. Kiesewetter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 0:3

16e minuut.
Borycki geeft de bal voor. Inworp. Uzdowski met een snelle inworp. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Binkowski met een sublieme pass. Rybak rent richting de bal. Cubillos is nu in balbezit. Rybak verovert de bal door een tackle van achteren. Rybak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kąkol stond buitenspel. Papuc neemt vlug de vrije trap. Głuszak kopt de bal weg. Tylak controleert de bal met de borst. Tylak schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tylak rent richting de bal. Vignjević onderschept slim de pass. Papuc onderschept slim de pass. Tylak rent richting de bal. Tylak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Felsztyński met een sublieme pass. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak onderschept slim de pass. Tylak schiet op doel. Kiesewetter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 0:4

35e minuut.
Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vignjević de bal. Binkowski rent richting de bal. Binkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Felsztyński met een sublieme pass. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak probeert naar een medespeler te passen. Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Rybak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 82%, Wały 18%.
RKS MALINIAKI - Wały 0:4

47e minuut.
Kurski met de inworp. Rybak met een sublieme pass. Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 0:5

51e minuut.
Kurski passt de bal met de wreef. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cubillos de bal onder controle te krijgen. Głuszak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cabula verovert de bal door een tackle van achteren. Tylak met een sublieme pass. Rybak is nu in balbezit. Rybak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Vignjević verovert de bal door een tackle van achteren. Felsztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Felsztyński passt de bal met de wreef. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Segura met de inworp. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński passt de bal met de wreef. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rybak stond buitenspel. Szorc komt het veld opgelopen. Pomianowski komt het veld opgelopen. Rabijewski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Dybowski de bal. Dybowski passt de bal zonder na te denken. Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkol haalt uit met een fantastische trap. Rabijewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 1:5

74e minuut.
Cubillos kopt de bal weg. Szwech rent richting de bal. Głuszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Głuszak krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Głuszak rent richting de bal. Tylak rent richting de bal. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Kiesewetter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 1:6

80e minuut.
Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Tylak is nu in balbezit. Tylak draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tylak verovert de bal door een tackle van achteren. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Kiesewetter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Wały 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 80%, Wały 20%.
RKS MALINIAKI - Wały 1:7