Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzała Siedlce Hutnik 1950 Kraków
532 Tactiek heja banana:)
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
29.6 gemiddelde waardering 53.7
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei speelt de bal door. Bowyer speelt de bal door. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Buga de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rhode zal de hoekschop nemen. Lasek krijgt zijn hoofd ertegen. Przyłuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malić kopt de bal weg. Cornali geeft een hoge lob. Cyba krijgt zijn hoofd ertegen. Przyłuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:1

4e minuut.
Bridji probeert naar een medespeler te passen. Rhode rent richting de bal. Rhode geeft een lange en hoge pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przyłuski speelt de bal door. Cornali kopt de bal weg. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lasek probeert naar een medespeler te passen. Cyba heeft problemen om de bal te vangen. Sutil rent richting de bal. Cyba onderschept slim de pass. Cyba schiet op doel. Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Runde speelt de bal door. Buga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cyba rent richting de bal. Cyba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Baños Cardín geeft een lange en hoge pass. Buga kopt de bal weg. Cornali speelt de bal door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel. Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivas González met een sublieme pass. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode geeft een lange en hoge pass. Cyba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Agăfiţei kopt de bal weg. Bagaziński kan de bal niet met de borst controleren. Rhode geeft een lange en hoge pass. Cyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Przyłuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Waidbacher de bal. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Przyłuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:3

14e minuut.
Waidbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornali verovert de bal door een tackle van achteren. Cornali speelt de bal door. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Rivas González met de inworp. Waidbacher rent richting de bal. Bowyer verovert de bal door een tackle van achteren. Bowyer geeft een hoge lob. Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Delponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornali rent richting de bal. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:4

22e minuut.
Rhode passt de bal zonder na te denken. Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Malić de bal. Runde bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba begaat een overtreding. Cyba krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rhode geeft een lange en hoge pass. Rivas González probeert de bal met de borst te controleren. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. Przyłuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:5

26e minuut.
Runde bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei onderschept slim de pass. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Cyba is nu in balbezit. Cyba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Runde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode onderschept slim de pass. Rhode passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. Przyłuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:6

35e minuut.
Daar is Malić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyba rent richting de bal. Malić verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek onderschept slim de pass. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:7

38e minuut.
Lasek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bowyer de bal. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:8

39e minuut.
Rivas González kopt de bal weg. Bowyer speelt de bal door. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:9

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Weiland de bal onder controle te krijgen. Bowyer met een sublieme pass. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:10

44e minuut.
Klungelig pakt Rhode de bal. Rhode geeft een hoge lob. Daar is Cyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 81%, Hutnik 1950 Kraków 19%.
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:10

49e minuut.
Bridji geeft de bal voor. Bowyer rent richting de bal. Bowyer met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rhode is nu in balbezit. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba schiet op doel. Rivas González onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Buga rent richting de bal. Buga geeft de bal voor. Bowyer kopt de bal weg. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel. Przyłuski bokst de bal weg.

57e minuut.
Weiland kopt de bal weg. Sutil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornali. Cornali krijgt een gele kaart. Sutil raakt geblesseerd tijdens het duel. Sutil wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kossok trapt de bal weg van het doel. Cornali kopt de bal weg. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek geeft de bal voor. Cyba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cornali onderschept slim de pass. Lasek speelt de bal door. Cyba is nu in balbezit. Cyba draait met de bal, schiet en ... Malić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cyba is nu in balbezit. Cyba passt de bal met de wreef. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Przyłuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:11

65e minuut.
Malić verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode met een sublieme pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:12

66e minuut.
Bagaziński heeft problemen om de bal te vangen. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei met een sublieme pass. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Malić neemt vlug de vrije trap. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei speelt de bal door. Rhode is nu in balbezit. Rhode geeft een lange en hoge pass. Przyłuski bokst de bal weg.

73e minuut.
Baños Cardín geeft een lange en hoge pass. Bowyer rent richting de bal. Bowyer passt de bal in één keer door. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Przyłuski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cornali kopt de bal weg. Malić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:13

76e minuut.
Rhode speelt de bal door. Rivas González is nu in balbezit. Rivas González geeft de bal voor. Rhode kopt de bal weg. Cornali speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Przyłuski met een harde bal richting middenveld. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte passt de bal zonder na te denken. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:14

84e minuut.
Rhode passt de bal met de wreef. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer passt de bal met de wreef. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cyba onderschept slim de pass. Cyba speelt de bal door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:15

87e minuut.
Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Waidbacher heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Bridji met een snelle inworp. Cornali geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:16

89e minuut.
Buitenspel voor Weiland. Goede buitenspelval van de verdediging. Baños Cardín maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 77%, Hutnik 1950 Kraków 23%.
Gorzała Siedlce - Hutnik 1950 Kraków 0:17