Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Koguty ŁKS 1926 Łomża
Kogiego Tactiek es26
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 66.1
adequate Schieten incredible
average Passen formidable
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Özyeğin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gugusiewicz de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özyeğin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dominikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fabian de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - ŁKS 1926 Łomża 0:1

3e minuut.
Tantos speelt de bal door. Normann rent richting de bal. Normann passt de bal in één keer door. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann geeft de bal voor. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fabian de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Doreste geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Normann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - ŁKS 1926 Łomża 0:2

24e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Doreste met de inworp. Dominikowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salmetvuori met een sublieme pass. Klungelig pakt Sieber de bal. Kałuziński met een sublieme pass. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fabian verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Doreste geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Normann springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kałuziński kopt de bal weg. Normann is nu in balbezit. Normann passt de bal met de wreef. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Salmetvuori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tobí onderschept slim de pass. Tobí passt de bal met de wreef. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann rent richting de bal. Normann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Skrypnyk probeert naar een medespeler te passen. Özyeğin rent richting de bal. Özyeğin passt de bal zonder na te denken. Normann is nu in balbezit. Normann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Özyeğin is nu in balbezit. Özyeğin speelt de bal door. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - ŁKS 1926 Łomża 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 76%, ŁKS 1926 Łomża 24%.
ZKS Koguty - ŁKS 1926 Łomża 0:3

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lung trapt de bal weg. Paquet is nu in balbezit. Normann onderschept slim de pass. Normann draait met de bal, schiet en ... Salmetvuori bokst de bal weg.

55e minuut.
Normann rent richting de bal. Özyeğin rent richting de bal. Özyeğin probeert naar een medespeler te passen. Normann rent richting de bal. Normann schiet op doel. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Fabian geeft een lange en hoge pass. Inworp. García Doreste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. García Doreste verovert de bal door een tackle van achteren. García Doreste passt de bal met de wreef. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Gugusiewicz trapt de bal weg van het doel. Tantos kopt de bal weg. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Salmetvuori met een harde bal richting middenveld. Tantos kopt de bal weg. Normann rent richting de bal. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dominikowski is nu in balbezit. Fabian verovert de bal door een tackle van achteren. Fabian speelt de bal door. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tobí rent richting de bal. Tobí probeert naar een medespeler te passen. Normann is nu in balbezit. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Patola passt de bal in één keer door. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann passt de bal met de wreef. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann begaat een overtreding. Farjaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Farjaszewski met een snel genomen vrije trap. Tobí kopt de bal weg. Kałuziński probeert naar een medespeler te passen. Normann is nu in balbezit. Normann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Özyeğin verovert de bal door een tackle van achteren. Özyeğin met een sublieme pass. Daar is Normann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Normann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - ŁKS 1926 Łomża 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 69%, ŁKS 1926 Łomża 31%.
ZKS Koguty - ŁKS 1926 Łomża 0:4